Direktlänk till inlägg 9 december 2009

Den stora blåsningen!

Av from-som-ett-lamm - 9 december 2009 22:02

Har funderat mycket på hur jag ska beskriva denna typ, tror jag börjar med att berätta "vår" historia först. Vill börja med att poängtera att jag ALDRIG i mitt 40 åriga liv har spungit på den här typen av kille förut...tur måste jag säga och jag är en aningens irriterad för att jag inte lyckades undvika "honom".

Skrev ut hans nicknamn här först men ändrade mig, vill ju inte vara lika dum som han är...
Jag spanade in den här killen här inne redan när jag startade detta konto, för flera månader sedan, skickade några flörtar men fick bara nåt litet tillbaka, lite vagt så, han var inne i perioder, dvs inne under en vecka eller mer sen inte inloggad på några veckor. Funderade inte så mycket mer på det...vilket jag skulle gjort!
Han började skriva lite mer till mig, mer intensivt, mer innerligt. Vi mailade varandra intensivt under en period, började sedan smsa för att sedan övergå till att prata i telefonen. Bestämmde att vi skulle ses, han bokade hotell...för inte kunnde han sova hos mig på första dejten och allt....så så seriöst!
Han sa redan i telefonen att han kännde sig kär trots att vi aldrig setts...jag kännde detsamma...eller så rycktes jag med...svårt att avgöra så nära inpå.
Han kom hit...jag var spänd, förväntasfull och nervös, men så fort jag såg honom blev jag lugn, han gjorde mig lugn, han bekräftade mig, han såg mig, han tittade mig djupt i ögonen under hela dygnet han var här, han bedyrade sin "kärlek" både med ord och handling, han ville fanimig inte ens ha sex?  Jag tänkte, fan det här är på riktigt, han tycker om mig på riktigt, han kanske e han med stort H...kanske....


Vi bestämmde att han skulle komma igen, fem veckor senare, och att han då skulle stanna längre....
Han åkte hem, smsade intensivt under några dagar, ringde ofta. Han började så småningom smsa mindre, höra av sig mindre, han var inte lika "kärleks"full i sina ord, men bedyrade mig att han fortfarande var superkär.
Jag undrade varför han hade kvar ekontakt och varför han var där inne? Han sa; jag är därinne för att titta på dig...HA HA HA!
Jag undrade, varför är du inte lika intensiv, har dina känslor svalnat? då sa han; om mina känslor svalnar säger jag det...HA HA HA!
Det blev fredag, tre veckor innan an skulle komma igen och mitt inre sa mig, han har träffat eller ska träffa någon annan...han smsade mig följande: Jag tänker på dig. Ska kolla handbollen i kväll om jag hinner. Kyssar
Sen dess är det TYST!
Han svarar inte på sms, inte på mail och inte den enda gång jag ringt!!??



Min magkänsla sa mig från dag ett att den här killen inte var bra, jag önskar att jag hade lyssnat på mig själv och inte på honom eller på mina vänninor som tyckte jag va löjlig som inte litade på allt han sa.....Trots det blev jag kär....och därmed också sårad!


Så hur ska man beskriva denna typ..... jag ska försöka...har dock ett passande namn på sorten:
Mr "denvärstaavdomalla"
Denna kille är relativt nyskild, har troligtvis barn, arbetar mycket, har ett stort umgänge och ett rikligt socialt liv. Är charmig, förförisk, rolig och självsäker.
Snackar gärna skit om sitt ex, inte för mycket men lagom för att du ska tro att han inte har några känslor kvar för henne.
Han uppvaktar intensivt, får dig att känna dig speciell och "älskad".
Han har med all säkerhet många på gång samtidigt och uppvaktar alla lite lagom medans han har en som han uppvaktar intensivt.
Han jagar, ser till att bytet blir intresserad, träffas och sen är det över för honom och han går vidare till nästa byte.....vad han är ute efter vet han nog inte ens själv, kanske någon som ä som hans ex....som han säkert har känslor kvar för...eller så har han bara insett nöjet att vara singel efter alla år av "tjat"!
Han lämnar aldrig en förklaring eller en ursäkt, han bara skiter i det! Han är feg, konflikträdd...man luras gärna att tro att han är manlig, men låt dig inte luras, detta är INTE EN MAN....men han vill gärna så.
Så varför är han då värst.....Jo, för han låter bytet tro att det handlar om kärlek, att allt är på riktigt...han är ingen simpel casanova som bara vill ligga nej då, han är mer avanserad än så, han vill ha kärlek och bryr sig inte det minsta om han trampar över li för att få den...därför är han värsta sorten....för tjejer en kille som vill ligga det kan vi förstå, eller hur, men en kille som playar med kärlek kan man aldrig förstå......nästan som att han njuter av att göra illa andra.
Hans ledord i livet borde vara: The chase is better then the catch, och han mantrar dom säkert i sin ensamhet.


Den här typen av man har jag precis blivit blåst av....men jag e inte bitter ;)


 
 
anki

anki

9 december 2009 22:11

tänkte när jag läste detta, ett fel vi kvinnor ofta gör att vi vill bli bekräftade. fråga inte om han skänslor har svalnat fråga inte om han älskar dig, om han har känslor visar han om han älskar dig visar han vi skrämmer iväg många bra män pga av att vi vill bli bekräftade. om vi är mer svala så mer vill dem ha bekräftelse och då visar dem en mer kärlek

http://ambuba

 
Ingen bild

pia

9 december 2009 22:27

Hej Anki....du var först att kommentera i min blogg :)
Jag tror vi kvinnor...eller iaf jag ifrågasätter när jag är osäker och i detta fall var det bekräftat....eller hur ;)

 
Berit Bantare

Berit Bantare

16 januari 2011 22:03

Underbar blogg! Har bara läst de tre första inläggen än, men jag kommer nog läsa mer. Hade också en blogg där jag skrev om mitt singelliv förut, ångrar lite grann att jag lade ned den när jag ser din blogg, men gjort är gjort (Numera har jag en blogg om viktnedgång i stället, men jag gillade nog min förra blogg, dejt-bloggen, mer). Dejtande är hysteriskt roligt, man vet liksom aldrig vad man råkar ut för för skumma typer :-P Finns alla möjliga knäppisar där ute! Jag förstod av din presentation att du hittat någon bra, som du ska gifta dig med (Grattis!!!). Ska nog läsa några fler inlägg nu och se hur vägen fram till Mr Right var.

http://bantar-berit.bloggplatsen.se

from-som-ett-lamm

24 januari 2011 23:35

Ska omedlebart börja läsa din blogg, är säker på att den e bra :)
Borde nog också starta en bantarblogg efter den här semestern, har gått upp alldeles för mkt i vikt o jag måste vara slim till bröllopet...det e bara att kämpa på :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av from-som-ett-lamm - 4 oktober 2023 22:13

Brevet till dig Du har blockat mig vilket jag tycker är både fånigt och tråkigt. Och ärligt talat, varför? Jag är inget hot mot Varken dig eller henne? Hur som, jag ville skriva till dig om oss.  När jag fick cancer för snart 2 år sedan rensa...

Av from-som-ett-lamm - 26 januari 2023 21:53

En operation, flera komplikationer,viktuppgång, ett knöligt bröst och ett lymfödem senare, är jag tillbaks. Eller tillbaks och tillbaks. Det går långsamt framåt, alldeles för långsamt för att passa mig. Jag tränar så gott det går och har nu börjat ...

Av from-som-ett-lamm - 21 juli 2022 12:33

14 juli och jag åker till sös för att få ett besked. Spänd som en fiolsträng blir jag och min fina vännina satta i varsin stol i läkarens rum. Läkaren öppnar med; jag har tråkiga nyheter... Jag kan knappt andas och det känns som rummet snurrar,...

Av from-som-ett-lamm - 9 juli 2022 14:58

Efter en helt fantastisk vecka i Italien damp det ner ett brev från bröstcentrum i Stockholm.Två veckor innan Italienresan är jag på den årliga mammografin och nu vill man att jag kommer på ett återbesök. Måndag den 4 juli är jag på återbesök för en ...

Av from-som-ett-lamm - 5 oktober 2020 22:28

Inte skrivit på en evighet men allt rullar på i en väldans fart. Jobb, tonårs barn, träning och ev ett lägenhetsbyte på gång. Eller rättare sagt två ev byten, en 2a i samma område jag bor i nu eller en 3a i ett område en bit härifrån, står i valet ...

Presentation

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Årets toppen

4/10 kanelbullens dag, perfekt tillfälle att äta en massa kanelbullar utan att skämmas ett endaste dugg :)

 

13/10 jag har tjejmiddag med en massa härliga tjejer :)

 

21/10 Tjejerna har handbolls cup :)

 

27/11 Invigningsshow på Friends Arena

 

10/11 Tindras dans avslutning

 

18/11 Handbolls cup.

 

24/11 Mickes 40års fest

 

8/12 Cocktail party

 

15/12 Handbolls cup.

 

24/12 julafton med hela familjen samlad LYCKA!

 

 

 

 

Veckans hiss

Nattvandrarna

Veckans diss

Stress

Ovido - Quiz & Flashcards