Direktlänk till inlägg 23 mars 2010

Åsikter!

Av from-som-ett-lamm - 23 mars 2010 20:24

Bloggar ju på ett annat ställe och fick i dag kommentarer från en kvinna som hade åsikter om ett av mina inlägg, Se "skillnaden mellan män och kvinnor...." jag kommenterade tillbaka....så här lät det....


Hon: Hm, jag tycker inte att du ska generalisera på det där sättet. Jag känner inte igen mig i kvinnan du beskriver alls, utan snarare i den som du beskriver som man. Jag känner många andra kvinnor som jag och många män som är som du. Poster som den här är dåliga för alla, för den förstärker stereotyper och bidrar till att försvåra för människor att få vara dem de är. Så nöj dig med att tala för dig själv och överlåt åt oss andra att tala för oss.


Jag: det e ju precis det jag gör, talar för mig själv,utgår från min erfarenhet, min syn på saker och ting, och ja jag generaliserar massor....det gör jag jämt i min blogg, tycker du att det jag skriver är oroande kanske du ska låta bli att läsa ;) ha det och lycka till!


Hon: Nej, du skrev att alla kvinnor är på ett sätt och alla män på ett annat, och i ett publikt forum får man räkna med att man blir ifrågasatt om det man skriver inte överensstämmer med verkligheten. Människor är olika, om du ska skriva om dig gör det då. Men försök inte låtsas att du talar för mig! Dessutom, god bloggetik = det som hör hemma i bloggen stannar i bloggen, mejla inte om det.


Jag: Vet du vad, om du läser i början av blogginlägget så står det att det var ett resonemang mellan mig och min vännina......så...fortfarande mina åsikter och mina funderingar om tankar och om hur människor generellt fungerar.....har ingenting med DIG att göra...du vet jorden snurrar inte runt enbart dig, du har dina åsikter , jag mina!

Jaha, finns det bloggetik, det hade jag ingen aning om, tur att du som verkar ha koll på saker och ting talar om för mig hur jag ska bete mig och vad jag ska skriva om, och inte skriv om....tack...verkligen!

Men ordet e fritt så fortsätt tyck du så fortsätter jag skriva om precis vad JAG vill i MIN blogg....sen e det ju upp till dig o andra att välja att läsa eller inte!!!!!
Dessutom är allt man läser en tolkningsfråga, du och alla andra väljer ju hur ni vill tolka det jag skrivit....inget jag kan påverka...alls faktiskt!

De flesta som läser min blogg vet att jag generaliserar och retar sig därför inte på det, men det e ju också ett val man gör....reta upp sig eller inte...det e frågan ;)

 
ANNONS
 
Ingen bild

L

24 mars 2010 01:23

Bra där!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av from-som-ett-lamm - Torsdag 13 juni 22:52

Min förstfödda lilla tjej är inte så liten längre. Idag slutade hon 9an och efter sommaren börjar en ny tid för henne och också ännu ett steg närmare vuxen världen. Tiden går så fort, ibland alldeles för fort. Mamman grät glädjetårar och sorgetår...

Av from-som-ett-lamm - Fredag 7 juni 00:07


Mina prinsessor

Av from-som-ett-lamm - Lördag 1 juni 16:31

Den här veckan har bjudit på rätt så mkt jobbstress, betygen skulle vara satta på onsdagen. Men nu är det gjort :) På torsdagen sov jag ut, tränade m T ch sen kom hennes bästis över och vi hjälpte varandra att färga ögonbryn och fransar på varandr...

Av from-som-ett-lamm - Söndag 19 maj 23:22

Intensiv arbetsvecka. Blev lite orolig för mitt hjärta som på senare tiden bestämt sig för att göra lite uppehåll och för att rusa lite då och då, och till råga på allt blev jag tok yr och illamående efter träningspasset i onsdags, visst det kan hän...

Av from-som-ett-lamm - Måndag 13 maj 22:22


TVeckan startade bra, fick massor med gjort på jobbet och avverkade ett härligt överkroppspass på gymmet och avslutade med 1600 m rodd :)Resten av veckan är det mest jobb och träning som gäller, till helgen stundar fest och spadag med bästisfestis :)...

Presentation

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ From-som-ett-lamm med Blogkeen
Följ From-som-ett-lamm med Bloglovin'

Årets toppen

4/10 kanelbullens dag, perfekt tillfälle att äta en massa kanelbullar utan att skämmas ett endaste dugg :)

 

13/10 jag har tjejmiddag med en massa härliga tjejer :)

 

21/10 Tjejerna har handbolls cup :)

 

27/11 Invigningsshow på Friends Arena

 

10/11 Tindras dans avslutning

 

18/11 Handbolls cup.

 

24/11 Mickes 40års fest

 

8/12 Cocktail party

 

15/12 Handbolls cup.

 

24/12 julafton med hela familjen samlad LYCKA!

 

 

 

 

Veckans hiss

Nattvandrarna

Veckans diss

Stress

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se