Alla inlägg under december 2011

Av from-som-ett-lamm - 4 december 2011 16:31

Jag blir väldigt sällan förvånad över folks beteende, inte denna gång heller...faktiskt!

Våra vänner/grannars dotter hade hört ett par andra grannar snacka skit om mig på tunnelbanan, dom tyckte jag pratade i telefonen HELA TIDEN, tom så mycket att dom vig något tillfälle hade fått trösta ett av mina dagisar.....HUA, vilken dålig människa jag är... ;)

På riktigt så blir jag lite less, det här kan ju faktiskt skapa dåligt rykte....fast mina "föräldrar" ger mig så bra rykte och är så nöjda och det är ju liksom det som räknas, så, fuck it!! :))


Fick mig iaf att fundera lite på om folk verkligen fattar att vi dagmammor arbetar ENSAMNA, vi gör mao ALLT själva, lagar maten, mellisen, öppnar, stänger, lägger, väcker, tröstar,( ja, jag gör det när det är befogad gråt ;),byter blöjor,tvättar, torkar, klär av, klär på och  uppfostrar (ja, faktiskt), så att alla mina viktiga telefonsamtal och mindre viktiga samtal försöker jag avhandla på förmiddagarna när vi är ute, är ju liksom enklast då, barnen leker och jag är ju där....för leka kan dom göra själva det är inget jag måste hjälpa till med ;)


Kommer såklart inte kunna hålla mig nästa gång jag ser dom........tänker plocka upp telefonen och säga; Nä men nu pratar jag i telefonen igen ;)))) hehehe!


Over and outANNONS
Av from-som-ett-lamm - 3 december 2011 19:31

Sicken helg tjockisen har haft ;) Hitills den bästa på länge :) 

I morse tränade jag medans barnen och M badade, vi duchade och bastade länge....mysigt!

Sen drog vi till farsta C, barnen shoppade julklappar till varandra och till mig och M....ehhh, ja det gick faktiskt bra att handla med 3 barn och en man ;)

Nu har vi ätit god god mat, lekt sardin kurragömma, ( eller kullagömma som min käre man trott det hettat hela livet hehehe ;) snart dax för "Så mycket bättre" :)

I morgon ska här bakas lussebullar på barnens begäran och träffa fina vänner både på dagen och på kvällen.....nice!!


Over and out


P.s köpte en klänning i dag, som i affären satt fint, men inte nu, ser ut som en fläskis i den....nästan lite bra...den va dyr som fan ;/
ANNONS

Fan

Av from-som-ett-lamm - 2 december 2011 19:52

Herregud va jag känner mig ful och gammal den här veckan. Självförtroendet är verkligen inte på topp :((((. Jag vill bli smal igen, känna mig sexig, fin och lite snygg iaf. Jag har skött mig jävligt bra denna vecka, nästan inga kolhydrater, bara godis en kväll och då naturgodis och bara några få bitar, har tränat 3 gånger och ska träna minst en gång till innan veckan e slut och ändå inte ett gram ner på vågen????????? Normalt brukar jag rasa ner av att leva så här......fan liksom!!!

Presentation

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ From-som-ett-lamm med Blogkeen
Följ From-som-ett-lamm med Bloglovin'

Årets toppen

4/10 kanelbullens dag, perfekt tillfälle att äta en massa kanelbullar utan att skämmas ett endaste dugg :)

 

13/10 jag har tjejmiddag med en massa härliga tjejer :)

 

21/10 Tjejerna har handbolls cup :)

 

27/11 Invigningsshow på Friends Arena

 

10/11 Tindras dans avslutning

 

18/11 Handbolls cup.

 

24/11 Mickes 40års fest

 

8/12 Cocktail party

 

15/12 Handbolls cup.

 

24/12 julafton med hela familjen samlad LYCKA!

 

 

 

 

Veckans hiss

Nattvandrarna

Veckans diss

Stress

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se