Alla inlägg under februari 2012

Av from-som-ett-lamm - 13 februari 2012 12:15

I morse hade jag en riktig skiiiitmorgon, faktiskt!!

Jag vaknade kl halv sex (HALV SEX!!!!) av Ms väckarklocka.....bara det var irriterande...sen började min ena näsborre spruta ur sig blod....WTF.....och det slutade typ aldrig. Dessutom var min mage uppblåst och otrevligt gasig och jag fick smygfisa (vi pruttar inte högt här hemma) alldeles för mycket o för länge för att det ska räknas som normalt. När jag efter en LÅNG stund försökte somna om, då skulle far och son PRATA högt och mycket....MORR!

Till slut gick dom iväg till skola och jobb och det blev tyst....skönt.....somnade om...10 minuter senare ringde min väckarklocka   


Men.....Sen vände det.....

Köpte en groupon deal i oktober och har sedan dess försökt få tag i företaget som skulle utföra den.....men i dag tröttnade jag, så nu ska jag få pengarna tillbaks....jiiippiiii, klirr i kassan :)

En av mina "föräldrar" erbjöd sig att ta med det enda sena barnet jag har idag hem så jag kunnde sluta tidigare, så snällt   

Fick två kuddar av min arbetskollega :)

Fick ett fint sms av min man :)


Mycket mer än så behövs inte för att det ska vända och bli en riktigt bra dag :)


Over and out




Av from-som-ett-lamm - 11 februari 2012 18:52

En skum grej hände i dag....

Det ringde på min telefon och samtalet var från min bästaste T som är i Thailand...? det visade sig att det var en finne som hittat Ts lur på en bänk i Kao Lak....surrealistisk upplevelse men telefonen är tillbaks hos T....slutet gott, allt gott, och vilken shysst människa, han hade ju lika gärna kunnat ta den..


Det här med kärlek....Man älskar ju sina barn -villkorslöst, och (förhoppningsvis) sin man, sin släkt (ja, kanske inte alla då ;) men sina vänner....älskar man dom?!......Ja, jag tror det, iaf dom som kommer en nära, som man delar allt med, som man gnabbas och tjaffsar med, som man kan vara 100 % sig själv med, som man delar ärlighet och respekt med, dom vänner som säger till en när man e dum och när man är bra, dom som man kan ringa när som helst på dygnet och dom kommer direkt.....Dom älskar jag......synd bara att dom inte är så många.....fast å andra sidan skall man vara sparsam med vilka man väljer att älska, så man inte väljer fel...right!?


Btw jag har gått ner ett kilo denna vecka, fast jag inte trodde det :)))



Over and out




Av from-som-ett-lamm - 9 februari 2012 13:00

...jag tar tillbaks det...Inte fan alls, det funkade tydligen ändå...:)

Av from-som-ett-lamm - 9 februari 2012 12:49

Faaan skrev ett bra inlägg som bara försvann....mooorrrrrrrr   





Av from-som-ett-lamm - 9 februari 2012 12:29

Den här månaden är fan kräkdålig ekonomiskt :(

Betalde sjuuuuukt mycket i skatt på denna utbetalning och alla andra vill ju såklart ha sina pengar, revisorn, brf:en mm mm mm och jag skulle vilja ha någon slags lön för det jag gör....men det verkar inte som det blir nåt med det....hoppas iaf det räcker till alla räkningar....PUST!   


Tur att man har roliga saker att se fram emot, I helgen blir det full rulle, fredagkväll ska stora tjejen sova hos bästis, lilla tjejen ska ha sin bästis att sova över hos oss, M ska på jobbkalas och lillkillen ska till farmor, lördag ska vi åka skridskor....eller iaf barnen, jag kan verkligen INTE åka skridskor....bambi på hal is blev jag kallad sist jag försökte åka, då förstår ni!! ;)

På söndag är det handboll för de små och dans för den stora sen ska vi nog pallra oss iväg till goda vänner och spana in deras nya lya :)))

Tempo tempo!!


Har funderat på det här med ärlighet. När jag var yngre var jag brutalt ärlig, så pass så jag skrämde bort folk, INTE bra alls faktiskt. Nu försöker jag hitta någon slags balans och vara ärlig när det passar och hålla igen när det behövs och på nåt sätt när det är värt det, om ni hajjar!

Sen tycker jag att ärlighet och respekt med för den delen, är något som förtjänas och som delar med människor man litar på, älskar och som är ärliga tillbaka....right!?

Vad tycker ni....ärligt??!


 

Btw.....

Äntligen har jag fått provesoriska (hur stavas det?) oljeelement utställda i lokalen och dom har lovat att byta ut dom dåliga till nya :) Nu går det att vara där utan att ha ugnen på....varmt och skönt :)


Over and out




Av from-som-ett-lamm - 7 februari 2012 12:23

Ogillar vintern, på riktigt, inte så att jag bara ogillar kylan utan jag ogillar ALLT (utom julafton) Kylan, snön, slasket som blir sen, att behöva ha massor med kläder på sig, att bli torr om händer och fötter, att frysa....bläää...jag är inte skapt för vintern, det var nog helt klart meningen att jag skulle födas i ett varmare land!

Och till pensionen tänker jag att jag o M (om han står ut så länge ;) ska sälja lägenheten, köpa en på kanarieöarna istället och FLYTTA HÄRIFRÅN, eller iaf bara vara i Sverige på sommaren.....det vore nåt det!

Men får Reinfeldt bestämma så jobbar vi fram tills 75 sen tyna bort i sin egen avföring, bortglömd med liggsår på ett ålderdomshem.....det vore nåt det!!!!


Over and out

Av from-som-ett-lamm - 6 februari 2012 13:45

Har börjat Twittra men har inte bestämmt om jag gillart eller inte.....dessutom blir det kanske lite mkt av allt, blogga, twittra och facebooka, jag vill ju träffa folk irl också!!


Har haft en lugn och skön helg, sov ut båda lördan och söndan, tränade som en besatt men åt också godis som en besatt....inte en point rätt kan man lugnt säga ;)

Och såklart har jag inte gått ner nåt alls denna vecka, fast jag har inte gått upp heller och det känns ju bra med tanke på allt proppande :))


Nu är det barnvecka och helgen är redan helt uppbokad, innan dom ens hunnit hit.....mhmmm...man borde kanske lugna sig liiiiite, eller!??


Fan va tråkig bloggen blir när man mår bra.....


Over and out



Av from-som-ett-lamm - 4 februari 2012 17:31

Känslan sitter i, jag känner mig STARK, både psykiskt och fysiskt, det är så skönt att känna den igen efter så lång tid :)

I kväll tänker jag inte räkna en endaste point utan bara synda med både godis och chips....rent viktväktar mässigt har det här varit en rätt så dålig vecka, men jag skyller på mensen...faktiskt...I morgon är det en ny dag och snart en ny vecka, är säker på att det kommer gå bra som fan :)

Dags att väga och mäta mig i morgon, räknar inte med nåt minus på vågen men det e många veckor kvar till sommaren, right ;))))


I morgon börjar min stora tjej på dans och jag är fan lite avis, skulle också vilja börja på nåt dansaktigt men jag vet ju att mitt knä inte håller med, tyvärr. Men va kul hon kommer ha :)))))

Våra småttingar börjar på handboll i morrn, också nåt jag höll på med som barn :)

Tror min yngsta kommer gilla det massor, det är intensivt och det passar ju henne ;)


Nu är det dags för te och mackor och snart börjar mello......


Over and out





Presentation

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Årets toppen

4/10 kanelbullens dag, perfekt tillfälle att äta en massa kanelbullar utan att skämmas ett endaste dugg :)

 

13/10 jag har tjejmiddag med en massa härliga tjejer :)

 

21/10 Tjejerna har handbolls cup :)

 

27/11 Invigningsshow på Friends Arena

 

10/11 Tindras dans avslutning

 

18/11 Handbolls cup.

 

24/11 Mickes 40års fest

 

8/12 Cocktail party

 

15/12 Handbolls cup.

 

24/12 julafton med hela familjen samlad LYCKA!

 

 

 

 

Veckans hiss

Nattvandrarna

Veckans diss

Stress

Ovido - Quiz & Flashcards