Alla inlägg under april 2012

Av from-som-ett-lamm - 23 april 2012 13:22

Tröttheten är tillbaka....men...jag får skylla mig själv....har fuskat med järntabletterna.

Ska börja äta dom idag och se om jag piggar på mig lite....PUST!

Hade en tandläkartid men ringde och avbokade den, ska gå nästa vecka istället, vill inte åka iväg nånstans i dag....så det så!!

Helgen har varit fullbokad och jag har sovit sjukt dåligt, männen i den här familjen gillar att väcka mig ;))


Ser fram emot helgen, har en dejt med finaste T, ska bli najs att prata och bara hänga :)

Denna vecka är rätt mycket jobb, i morgonem måste jag ställa iodning och rigga inför föräldrafika på onsdagen i lokalen. På onsdagen är det som sagt föräldrafika och jag antar att det kommer bli sent.

Torsdag och fredag inga planer än, men jag ska klämma in träning 5 gånger denna vecka....PUST!


Gick ner ett kilo förra veckan, trots att jag hade fuskat, hoppas på mer denna vecka, ska försöka hålla mig ifrån sockret...det e ju liksom det som är min akilleshäl ;))



Over and out




Av from-som-ett-lamm - 22 april 2012 09:52

Den här veckan har gått alldeles för fort och speciellt helgen  

I går tog jag barnen och drog till farsta och shoppade lite nytt dom behövde och lite nytt till mig som jag absolut inte behövde ;)

Sen Rensade jag min garderob och när jag var färdig blev det 2 fullproppade karonger med kläder jag aldrig använder...skönt att bli av med "skiten" och mer plats för allt nytt och snyggt :)

Vi drog fram vårt "lanskaps" projekt och målade berg och kullar, kommer bli skitfint när det är färdigt, nästan så man kommer vilja leka med det själv  


I dag är det fullrulle igen, snart drar jag och min äldsta till marikas dansstudio, de yngsta är med M på handbollen....PUST!

I em ska vi jobba lite till på "landskapet" :)


Over and out


  

Av from-som-ett-lamm - 20 april 2012 08:35

Äntligen fredag och jag är ledig och har såklart MASSOR att göra, MEN jag tänker stänga måste-fabriken och slappa iaf halva dan, det enda jag tänker göra idag är att träna, fixa naglarna och handla brandvarnare, städningen mm får vänta tills i helgen....så det så....måste ju få vara ledig när jag är det ;)


Over and out





Sur

Av from-som-ett-lamm - 19 april 2012 22:48

Har hållt i bra denna vecka, promenerat varje dag utom igår. Tränat de dagar jag ska, fast jag var tvungen att ändra lite. Har ätit som jag ska, hittils ;). Vägde mig i dag, iofs efter träning och på em/kvällen och har fan inte gått ner ett gram.......blir fan sur om vågen visar detsamma på söndag....på riktigt sur!!!!!!

Av from-som-ett-lamm - 19 april 2012 12:52

M är på ett riktigt dåligt ställe och jag försöker verkligen ha överseende, men det är inte det lättaste alla gånger, men det kan ju ha med att göra att jag känner mig lite smålåg själv och extremt trött, vilket beror på att jag typ ALDRIG får sova. Har vaknat minst 3 ggr varja natt de senaste fyra dagarna och fy fan va dålig jag blir direkt....magkattaren blir värre ,tröttheten likaså och sen tryter tålamodet med både M och barnen, så inatt ska jag FANIMIG SOVA!!!!!


Over and out



Av from-som-ett-lamm - 17 april 2012 08:18

Promenad check!

Fan va duktig jag e, promenad eller promenad på crosstrainern, har ju barnen, svårt att lämna dom själva i 20 min.

Men ändå, bättre än inget alls, och jag gick 2, 5 kilometer vilket känns helt ok.

Det värsta är att jag inte hinner träna ikväll ska på brandkurs, kul men jobbigt, speciellt när vi har barnen, vill ju vara med dom liksom!!


I dag ska jag med lillstrumpan till hennes adhd läkare, väga och kolla blodtryck mm, medecinen funkar kanon just nu så den behöver vi inte ändra, överhuvudtaget funkar allt bra med henne just nu....jag är så glad för hennes skull    


Natten har varit sjukt jobbig, lillkillen har vaknat flera gånger och tjatat till sig att pappan ska sova med honom....mhmmm...upprepas det kommer jag sätta stopp för det DIREKT!

Är iaf galet trött i dag och skulle helst vilja vara hemma och slappa i min onepiece......men men det e bara att jobba på, dessutom är mina sötbrödsdagar med 9-15 barn över, nu är det tillbaks till 7-17....BLÄÄÄÄ!!


Over and out



Av from-som-ett-lamm - 16 april 2012 21:30

Slutet på 2009 var jag nyskild och tack vare det ofrivilligt deffad, hade 2009 haft ett friår, dvs integöraettskitochfålön, hade ängnat hela det året till att träna stenhårt 5 dagar i veckan.

Så här såg jag ut då och var nöjd!


 


2012 NU. Jag är äldre, har jobbat stenhårt sedan 2010. Har tränat men haft en hel del längre avbrott -depression, graviditet, abort, utomlandssemester, sjukdom mm.

Nu har jag sedan en månad tillbaka ätit viktväktarna och gått ner några kilon. Träningen har jag hållt i nu under 10 veckor med endast ett avbrott för sjukdom. jag har minst 5 kilon att gå ner och en hel del träning att genomföra.

Så här ser jag ut nu och är allt annat än nöjd


 


over and out

Av from-som-ett-lamm - 16 april 2012 21:24

Det heter min "nya" blogg, eller mitt nya användarnamn. Ni kanske undrar varför jag valt just from och för er som känner mig blir det enklare att lista ut, för er andra lite mer klurit....Den som kommer på varför just From den vinner.....Ära och berömmelse :)



Over and out

Presentation

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Årets toppen

4/10 kanelbullens dag, perfekt tillfälle att äta en massa kanelbullar utan att skämmas ett endaste dugg :)

 

13/10 jag har tjejmiddag med en massa härliga tjejer :)

 

21/10 Tjejerna har handbolls cup :)

 

27/11 Invigningsshow på Friends Arena

 

10/11 Tindras dans avslutning

 

18/11 Handbolls cup.

 

24/11 Mickes 40års fest

 

8/12 Cocktail party

 

15/12 Handbolls cup.

 

24/12 julafton med hela familjen samlad LYCKA!

 

 

 

 

Veckans hiss

Nattvandrarna

Veckans diss

Stress

Skapa flashcards