Direktlänk till inlägg 31 augusti 2012

Dagens heta potatis är.....

Av from-som-ett-lamm - 31 augusti 2012 13:51

...otrohet.

Under rasten skummade jag igenom gamla nöjesnyheter och började läsa om en otrohets affär i den svenska nöjesvärlden, mannen ifråga hade varit otrogen med ett flertal kvinnor under det senaste året, och tydligen var han sexmissbrukare....eller....kanske var det bara en bortförklaring...vem vet!?

Definitionen på vad som är otrohet varierar ju från person till person, en del tycker det räcker med att flörta eller fantisera andra drar gränsen vid sex.

Otrohet kan vara helt oacceptabelt i ett förhållande, men i ett annat kan otrohet vara något man kan komma över.

I Vissa relationer är det är OK att ha flera relationer samtidigt och i andra inte. Det är såklart upp till var och en att bestämma och kanske skulle det vara bra om man i sitt förhållande satte sig ner och bestämmde vad som gällde i just den relationen.

Jag tror att om man känner att man inte kan berätta om det man har gjort kommer det förmodligen uppfattas som otrohet.

Tror väldigt sällan otrohet handlar om sex utan mer kanske används som ett sätt att komma ifrån relationen, ett sätt att bli bekräftad på, eller ett tecken på att relationen är dålig eller ett enkelt sätt att göra slut på.


För mig handlar otrohet om respekt och tillit och hur jag själv skulle vilja bli behandlad och mina önskemål.

Jag tycker det är en egoistiskt handling och ett lätt sätt att "komma undan" på, the easy way out liksom.

Tycker man bör tänka att det som är ok för mig att göra borde ju också vara ok för den andra att göra .

Jag har under mina tidigare förhållanden varit otrogen och då använt det för att "komma ifrån" förhållandet och alltid har jag haft en ursäkt eller flera för mitt agerande, vilket jag som otrogen har varit tvungen att ha....hur ska man annars kunna försvara en sån kränkande handling?

Jag tro att man gör ett val och väljer att antingen vara otrogen eller att inte vara det.

Jag skulle inte vilja eller acceptera att min man var otrogen mot mig och därfö skulle jag heller ALDRIG vara det mot honom.

Jag förutsätter att han gör slut eller liknande innan något sådant hinner hända och därför skulle även jag göra detsamma.


Alla tänker olika om otrohet och jag tror att människor kanske också ändrar tankar och känslor kring ämnet, allt i förhållande till vart i livet man befinner sig.....precis så som jag har gjort. ;)


Over and out
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av from-som-ett-lamm - Söndag 19 maj 23:22

Intensiv arbetsvecka. Blev lite orolig för mitt hjärta som på senare tiden bestämt sig för att göra lite uppehåll och för att rusa lite då och då, och till råga på allt blev jag tok yr och illamående efter träningspasset i onsdags, visst det kan hän...

Av from-som-ett-lamm - Måndag 13 maj 22:22


TVeckan startade bra, fick massor med gjort på jobbet och avverkade ett härligt överkroppspass på gymmet och avslutade med 1600 m rodd :)Resten av veckan är det mest jobb och träning som gäller, till helgen stundar fest och spadag med bästisfestis :)...

Av from-som-ett-lamm - Lördag 11 maj 23:45

Den här veckan har varit TUFF på jobbet, jag e helt slut! Ryggen e nästintill bra. Tränat på fast i lugn takt och med lätta vikter:) Måndag körde vi ett benmördar pass (träningsvärken varade tom torsdag;) onsdag överkropp och i torsdags testade j...

Av from-som-ett-lamm - Onsdag 1 maj 18:14


Ryggen är betydligt mkt bättre än för två veckor sedan så fler att ha promenerat i ca en vecka (sjukt tråkigt) så vågade jag mig på ett pass på sats idag, med fokus på bara överkroppen. En gammal crossfit kompis tränar ju där så vi tränade ihop, ell...

Av from-som-ett-lamm - Onsdag 17 april 22:36

Första halvan av påsklovet har redan gått och trots att min rygg är svindålig vilket gör att jag inte kan träna :( så har lovet hittills varit grejt :) I helgen hade vi besök av min gamla bonus-son, supermysigt. Vi spelade spel och flamsade bort hal...

Presentation

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ From-som-ett-lamm med Blogkeen
Följ From-som-ett-lamm med Bloglovin'

Årets toppen

4/10 kanelbullens dag, perfekt tillfälle att äta en massa kanelbullar utan att skämmas ett endaste dugg :)

 

13/10 jag har tjejmiddag med en massa härliga tjejer :)

 

21/10 Tjejerna har handbolls cup :)

 

27/11 Invigningsshow på Friends Arena

 

10/11 Tindras dans avslutning

 

18/11 Handbolls cup.

 

24/11 Mickes 40års fest

 

8/12 Cocktail party

 

15/12 Handbolls cup.

 

24/12 julafton med hela familjen samlad LYCKA!

 

 

 

 

Veckans hiss

Nattvandrarna

Veckans diss

Stress

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se