Direktlänk till inlägg 31 augusti 2012

Dagens heta potatis är.....

Av from-som-ett-lamm - 31 augusti 2012 13:51

...otrohet.

Under rasten skummade jag igenom gamla nöjesnyheter och började läsa om en otrohets affär i den svenska nöjesvärlden, mannen ifråga hade varit otrogen med ett flertal kvinnor under det senaste året, och tydligen var han sexmissbrukare....eller....kanske var det bara en bortförklaring...vem vet!?

Definitionen på vad som är otrohet varierar ju från person till person, en del tycker det räcker med att flörta eller fantisera andra drar gränsen vid sex.

Otrohet kan vara helt oacceptabelt i ett förhållande, men i ett annat kan otrohet vara något man kan komma över.

I Vissa relationer är det är OK att ha flera relationer samtidigt och i andra inte. Det är såklart upp till var och en att bestämma och kanske skulle det vara bra om man i sitt förhållande satte sig ner och bestämmde vad som gällde i just den relationen.

Jag tror att om man känner att man inte kan berätta om det man har gjort kommer det förmodligen uppfattas som otrohet.

Tror väldigt sällan otrohet handlar om sex utan mer kanske används som ett sätt att komma ifrån relationen, ett sätt att bli bekräftad på, eller ett tecken på att relationen är dålig eller ett enkelt sätt att göra slut på.


För mig handlar otrohet om respekt och tillit och hur jag själv skulle vilja bli behandlad och mina önskemål.

Jag tycker det är en egoistiskt handling och ett lätt sätt att "komma undan" på, the easy way out liksom.

Tycker man bör tänka att det som är ok för mig att göra borde ju också vara ok för den andra att göra .

Jag har under mina tidigare förhållanden varit otrogen och då använt det för att "komma ifrån" förhållandet och alltid har jag haft en ursäkt eller flera för mitt agerande, vilket jag som otrogen har varit tvungen att ha....hur ska man annars kunna försvara en sån kränkande handling?

Jag tro att man gör ett val och väljer att antingen vara otrogen eller att inte vara det.

Jag skulle inte vilja eller acceptera att min man var otrogen mot mig och därfö skulle jag heller ALDRIG vara det mot honom.

Jag förutsätter att han gör slut eller liknande innan något sådant hinner hända och därför skulle även jag göra detsamma.


Alla tänker olika om otrohet och jag tror att människor kanske också ändrar tankar och känslor kring ämnet, allt i förhållande till vart i livet man befinner sig.....precis så som jag har gjort. ;)


Over and out




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av from-som-ett-lamm - 4 oktober 2023 22:13

Brevet till dig Du har blockat mig vilket jag tycker är både fånigt och tråkigt. Och ärligt talat, varför? Jag är inget hot mot Varken dig eller henne? Hur som, jag ville skriva till dig om oss.  När jag fick cancer för snart 2 år sedan rensa...

Av from-som-ett-lamm - 26 januari 2023 21:53

En operation, flera komplikationer,viktuppgång, ett knöligt bröst och ett lymfödem senare, är jag tillbaks. Eller tillbaks och tillbaks. Det går långsamt framåt, alldeles för långsamt för att passa mig. Jag tränar så gott det går och har nu börjat ...

Av from-som-ett-lamm - 21 juli 2022 12:33

14 juli och jag åker till sös för att få ett besked. Spänd som en fiolsträng blir jag och min fina vännina satta i varsin stol i läkarens rum. Läkaren öppnar med; jag har tråkiga nyheter... Jag kan knappt andas och det känns som rummet snurrar,...

Av from-som-ett-lamm - 9 juli 2022 14:58

Efter en helt fantastisk vecka i Italien damp det ner ett brev från bröstcentrum i Stockholm.Två veckor innan Italienresan är jag på den årliga mammografin och nu vill man att jag kommer på ett återbesök. Måndag den 4 juli är jag på återbesök för en ...

Av from-som-ett-lamm - 5 oktober 2020 22:28

Inte skrivit på en evighet men allt rullar på i en väldans fart. Jobb, tonårs barn, träning och ev ett lägenhetsbyte på gång. Eller rättare sagt två ev byten, en 2a i samma område jag bor i nu eller en 3a i ett område en bit härifrån, står i valet ...

Presentation

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Årets toppen

4/10 kanelbullens dag, perfekt tillfälle att äta en massa kanelbullar utan att skämmas ett endaste dugg :)

 

13/10 jag har tjejmiddag med en massa härliga tjejer :)

 

21/10 Tjejerna har handbolls cup :)

 

27/11 Invigningsshow på Friends Arena

 

10/11 Tindras dans avslutning

 

18/11 Handbolls cup.

 

24/11 Mickes 40års fest

 

8/12 Cocktail party

 

15/12 Handbolls cup.

 

24/12 julafton med hela familjen samlad LYCKA!

 

 

 

 

Veckans hiss

Nattvandrarna

Veckans diss

Stress

Ovido - Quiz & Flashcards