Alla inlägg under augusti 2012

Av from-som-ett-lamm - 22 augusti 2012 12:56

Sitter här och känner lugnet och ÅNGESTEN.

I morse var det bestämmt sedan länge att min stora tjej, Tindra skulle gå ensam till skolan, hon är ju ändå 9 år och skolan och kompisarna är ju inte nya för henne. Jag skulle gå med min 1a gluttare till skolan eftersom det var hennes första dag :)

Alla gjorde sig iordning och jag manade på Tindrisen ner att klä på sig, när jag skulle gå ner och säga hej då, så sitter min stora fina tjej och gråter så hon skakar :( Vi hade glömt bort att det är lite nytt för henne då två klasser sätts ihop till en....hon var utom sig och ville inte alls gå, jag ringde hennes pappa som inte kunnde komma loss från jobbet, pratade med Micke som inte heller kunnde komma loss då han skulle gå med Noel hans första dag i skolan. Tindra fick gå själv till skolan och jag lovar jag grät lika mycket som henne när jag stängde dörren och såg henne gå.

Jag ringde henne efter en stund och då var hon inte ledsen längre och jag hörde hennes kompisar i bakgrunden men FY FAN vad jag ångrar mig nu, hade ju för fan kunnat räkna ut att hon inte ville gå själv....fy fan vilket skit morsa jag är....Blläääää!


Over and out

ANNONS
Av from-som-ett-lamm - 22 augusti 2012 12:43

I dag började min minsting, Saga i 1a klass, hon hade lite fjärilar i magen när vi kom dit men det släppte efter en stund och hon hittade sina homies och dom började leka direkt :)

Hon och alla andra barn var stolta som tuppar över att äntligen få en egen bänk :) och glada över att återse bästa fröken Yolanda


     
Over and out

ANNONS
Av from-som-ett-lamm - 21 augusti 2012 12:16

Jag är 43 år och har undr sommaren pendlat mellan 66,5-68 kg. jag känner mig relativt nöjd med hur jag ser ut för min ålder. Jag tänker sluta träna och äta för att bli smalare och "snyggare", tänker träna för att må bra, orka och för att bli starkare :)

Jag tänker äta vad jag vill men ändå tänka mig för, allt med måtta. Tänker inte svälta mig själv, banta eller deffa. Jag tänker unna mig men inte varje dag. Tänker äta sunt och för att må bra och hålla längre :)

Orkar inte jaga längre....det är jag lite för gammal för....käner mig trygg, lugn och harmonisk, både till kropp och själ.

Så här ser jag ut nu och jag nöjer mig med det, jag ser helt ok ut och jag är nöjd...


     


Over and out

Av from-som-ett-lamm - 20 augusti 2012 13:08

Smider planer och överaskningar    Min käre make fyller ju 40 år snart.

Tyvärr kan jag inte skriva om det här eftersom han kikar in här då och då.....men det är något han vill ha iaf...Nubliru nyfiken va     hehehe!


Ännu en lugn vecka ser det ut att bli, bara två dagisar...eller två och en halv ;)

 vi kommer hänga i parken och ta dagarna lite som dom kommer och sen har ju vi våra egna underbara barn denna vecka. Det är en stor dag för våra minstinar på onsdag...dom börjar första klass då :)))

Jag har tagit ledigt på fm och ska följa med henne på "uppropet" min STORA tjej :))

Tindrisen får ta sig till skolan själv och med tanke på att hon snart är nio år vill hon helt klart INTE ha med sig sin gammla mamma till skolan...hehehe!


I helgen vankas det reunionparty och bröllopsfest...tyvärr är det på samma dag men inte samma tid så det blir till att stressa emellan....byta om i bilen osv...men som en gammal räv i sammanhanget så fixar jag det ;))


Over and out 
Av from-som-ett-lamm - 19 augusti 2012 14:20

Jag känner mig arg, ledsen och besviken men mest på mig själv.......jag har kännt mig uttnyttjad, satt i situationer som jag upplevt som obehagliga och omoraliska, trippat på tå men inte sagt ifån utan bara svalt och hållt det inom mig....

nu får jag skylla mig själv och ta koncekvenserna av min egen tystnad...och kanske lära mig till nästa gång.....och våga säga ifrån nästa gång det händer.....hoppas och tror jag....men ska inte skälla eller gnälla mer på mig själv mer nu utan bara gilla läget och ta till mig ännu en erfarenhet...erfarenheter ska ju göra en visare ;)


Over and out

Av from-som-ett-lamm - 17 augusti 2012 19:16

Det senaste åren har jag mått förhållandevis bra och speciellt det sista året.

Människor runt omkring mig däremot har krisat, en del mindre en del mer, då speciellt min käre make.

Jag tänker absolut klappa mig själv på axeln för mitt tålamod och min styrka i att stötta andra....faktiskt!!

Den senaste veckan eller de senaste veckorna har jag kännt mig lite låg, osocial och deppig, och inte riktigt kunnat sätta fingret på varför, bara haft känslan till och från och denna vecka mer till faktiskt.

Tyvärr känns det inte riktigt som att jag "får" må dåligt utan mer som att det har tagits patent på såna känslor.....och att tålamodet hos andra tryter. Vilket är helt ok för mig...man kan ju inte riktigt kräva det av andra...alla är olika. 

Vad man däremot kan kräva av andra att dom inte kan eller få ta patent på en känsla varesig den är dålig eller bra....


Det måste väll ändå vara så att om jag har rätt att vara arg, ledsen, tjurig, glad, krisa mm mm har de runt omkring mig lika mycket rätt till det också.....eller?!

Over and out


Av from-som-ett-lamm - 17 augusti 2012 18:21

Plötsligt vänder det ....känner mig mer positiv och faktiskt lite glad :)

Tror alla glada och positvia människor jag träffat idag hjälpte till lite....tack sötaste ni :)

Och såklart för att jag bokat och betalat depositionen till Torrevieja nästa år....alltid skönt att ha nåt att längta till och se fram emot :)

I dag har jag promenerat i omgångar och lyckades sammanlagt skrapa ihop 1,2 mil...duttiga jag :)

så ikväll förtjänar jag ett långt varmt bad, glass och jordgubbar och mys i soffan med mannen min....


Over and outAv from-som-ett-lamm - 17 augusti 2012 08:18


Här ska vi bo i en hel underbar månad nästa sommar Cabo Roig 6 km från Torrevieja.....LÄNGTAR!


     

   

Presentation

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ From-som-ett-lamm med Blogkeen
Följ From-som-ett-lamm med Bloglovin'

Årets toppen

4/10 kanelbullens dag, perfekt tillfälle att äta en massa kanelbullar utan att skämmas ett endaste dugg :)

 

13/10 jag har tjejmiddag med en massa härliga tjejer :)

 

21/10 Tjejerna har handbolls cup :)

 

27/11 Invigningsshow på Friends Arena

 

10/11 Tindras dans avslutning

 

18/11 Handbolls cup.

 

24/11 Mickes 40års fest

 

8/12 Cocktail party

 

15/12 Handbolls cup.

 

24/12 julafton med hela familjen samlad LYCKA!

 

 

 

 

Veckans hiss

Nattvandrarna

Veckans diss

Stress

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se