Alla inlägg under oktober 2012

Av from-som-ett-lamm - 15 oktober 2012 08:00

Jag följer två bloggar missfriskis och ting :) bra bloggar men det räcker inte. Jag skulle gärna följa fler så tipsa mig gärna om några bra och roliga :)

ANNONS
Av from-som-ett-lamm - 14 oktober 2012 13:25

Helgen har ju varit barnfri men som tur var spelade Sagisen fotbollsmatch och det får en mamma bara INTE missa :))

Hon gjorde många mål:). Tyvärr fick hon en boll rakt i ansiktet (AJ!) förvånande var att hon blev mest ledsen över att hon trodde att hon inte skulle få spela mer, sen att det gjorde ont, visst, men det var sekundärt......Kämparglöd och vinnarskalle saknar hon INTe min dotter :)

Min äldsta julade sönder delar av fotbollsplanen av trisstes, men nästa gång är det hennes tur att "visa" upp sig...dansavslutning inom kort :)


   


Så var det dags för tjejdejt, vi blev en mindra skara men kvällen var kanon, skratt, allvar och flams och höll på till sena natten :)

Dukat och klart ROSA

   


Tre finingar

 


Och en långnäsa ;) hehehe

 


Dessert MUMS!

 


Over and out

ANNONS
Av from-som-ett-lamm - 12 oktober 2012 09:14

Till den som skickar dumma kommentarer till mig; Jag fattar inte varför du läser min blogg du verkar reta dig når fruktansvärt på vad jag skriver. Jag brukade vara som dig, läsa och lyssna och titta på saker som upprörde mig men ett enkelt tips som jag själv tillämpar läs, titta och lyssna INTE på saker som ändå bara gör dig arg, förbannad och ledsen, det kommer underlätta för sig i vardagen tro mig! Grattis och lycka till med ett avslappnat och ilskefritt liv och hej då :)

Av from-som-ett-lamm - 12 oktober 2012 08:00

Zappar mellan 4ans morgonnyheter och the voice på femman och på båda kanalerna står program ledarna och pratar om sociala medier så som twitter, Facebook och instagram, de förkastar människor som uppdaterar ofta och speciellt människor som lägger upp filmer på sina barn osv. Av ren nyfikenhet kollar jag därför upp programledarnas twitter och insta, vad tror ni jag hittar? Frekventa uppdateringar och filmer/foton på barn......vad ska man säga, hyckleri passar nog bra ;) pinsamt att kasta sten i glashus och dessutom på bra sändningstid. Dom pratade också om de nya stjärnorna som det nya medierna skapar. Stjärnor som är kända på youtube eller via sin blogg, fan finns tom ett pris för det. Kanske är jag gammal eller vänta det är jag ju (hihihi) men jag tycker det är lite konstigt. Men världen förändras ständigt och det är väll bara att hänga med.....eller?!

Av from-som-ett-lamm - 11 oktober 2012 06:50

Det här med träning och mat hörni....

På det ljuva 80-talet ( ni vet då när somliga av er gick på lekis ;)

Då var jag sjuuuukt vältränad, rutor på magen minsann :)

Och till och från i livet har jag varit det.

Sen jag bestämmde mig för att träna för att må bra och bli stark och orka så har jag slutat jaga perfektion och det är så skönt och det funkar. Visst jag har dippar i min självkänsla men dom dipparna är färre och under kortare perioder och jag är övertygd om att det är för att jag inte jagar längre. Jag mår bra för den jag är inte för hur jag ser ut :) 

Jag har avskaffat viktväktarna, jag äter vad jag vill men med måtta och det funkar fantastiskt :)

Jag tänker inte göra avkall på mat för att jag ska bli smalare eller snyggare, behöver det faktiskt inte.

Och hur skulle jag klara mig utan mitt godis ;)))


Bjuder på några ful bilder, för inte fan är man snygg när man tränar hahahaha!

 Over and out

Av from-som-ett-lamm - 10 oktober 2012 19:12

Jag gissar att det snackas om att det var mitt fel, att allt handlade om mig. För några sekunder känner jag ilskan bubbla inom mig och det känns viktigt att rättvisas skippas,  men sen finner jag lugnet igen, för om det nu är så….så Låt dom, jag bjuder på det och det gör mig faktiskt ingenting.


På onsdagar är lillparken hos oss upptagen av öppna förskolan och alla mina kollegor är rasande arga och irriterade över det. Jag tänker; Vad spelar det för roll, det är ju rätt så enkelt att bara gå dit en annan dag istället så varför bara inte Låta dom, unna dom liksom?!


I kväll skulle jag på en kurs med mina ”kollegor” men ringde återbud för att ja helt enkelt inte orkade, fick till svar att det var bindande och att jag förmodligen måste betala ändå, två av mina andra kollegor hade gjort precis detsamma men inte fått ngt svar om att det var bindande, för någon sekund känner jag irritationen växa och jag tänker; jasså, det är olika regler för olika personer beroende på hur bra kompisar man är……sen andas jag ut,finner lugnet och tänker: Ja, så är det kanske men Låt dom, jag varken vill eller orkar slösa energi på det .


Ja, jag har en bra dag eller fan, jag har en bra vecka :)
Over and out
Av from-som-ett-lamm - 10 oktober 2012 08:21

Människor runt omkring mig blir mobbade på sina arbetsplatser, förådda av sina närmsta, idiotförklarade av människor på höga poster. Tittar på nyheterna och ser terror, mord, galenskap och helt avsaknad av empati.

Det gör mig rädd, arg och ledsen. Vart fan är världen på väg....?


Jag röstar för att nyheterna en dag i veckan bara får sända goda och glada nyheter, vi behöver höra såna saker också för att orka höra allt hemsk....balans liksom!Over and out


Av from-som-ett-lamm - 9 oktober 2012 13:41

I morse på radion tog dom upp "dålig energi" till diskussion...dom prata om bla det här:

Det finns människor som utsöndrar dålig energi, som kan gå in i ett rum som är "glatt" och sprida sin dåliga energi så det blir arg och sur stämmning. 

Människor som är sjukt lättirriterade.

Det finns människor som måste diskutera, ventilera allt, människor där allt blir en diskussion, minsta lilla ska det tjatas om....allt ska kritiseras och alla ANDRA ska kritiseras.

Vem orkar med en sån person i det långa loppet?

Och hur bra kan en sån person må?

Förmodligen är kritiken och gnället något som handlar om den personen själv, kanske borde man då ta en ordentlig titt på sig själv innan man dömmer andra och hur orkar man bry sig så mycket om andra att man gör det till sin egen grej..?

Ett bra ämne och energitjuvar har väll alla människor stött på.

Jag är säker på att jag i mina unga år stulit energi från andra......då är det ju en jävla tur att man blir äldre ;))))


Over and out
Presentation

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ From-som-ett-lamm med Blogkeen
Följ From-som-ett-lamm med Bloglovin'

Årets toppen

4/10 kanelbullens dag, perfekt tillfälle att äta en massa kanelbullar utan att skämmas ett endaste dugg :)

 

13/10 jag har tjejmiddag med en massa härliga tjejer :)

 

21/10 Tjejerna har handbolls cup :)

 

27/11 Invigningsshow på Friends Arena

 

10/11 Tindras dans avslutning

 

18/11 Handbolls cup.

 

24/11 Mickes 40års fest

 

8/12 Cocktail party

 

15/12 Handbolls cup.

 

24/12 julafton med hela familjen samlad LYCKA!

 

 

 

 

Veckans hiss

Nattvandrarna

Veckans diss

Stress

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se