Alla inlägg under februari 2013

Av from-som-ett-lamm - 21 februari 2013 13:25

Inte tränat på hela veckan....blä! Får ju dessutom ont i ryggen när jag inte tränar, men den här nackspärren vill inte riktigt ge med sig, bättre är den helt klart och med lite tur är den borta tills i morgon och då jävlar ska här tränas satan......våga vägra vassen i sommar....hahahahah!
Notoriskt trött e jag också, anar att det är den låååånga vintern, för jag e ju knappast ensam om att vara en tröttmössa.
Iaf så var jag och köpte ett par begagnade skridskor och slipade Mickes, och hittade passande nog ( dom tjatar här hemma) 2 st hockeyklubbor för ett skäligt pris :) så nu ska här åkas skridskor hela helgen lång :))))
Förhoppningsvis får vi sällis av S ochF :)
Den här gången ska vi ta med varm choklad och pengar så vi kan köpa grillkorv och dricka varm god choklad mellan åken, blir en härlig helg :)ANNONS
Av from-som-ett-lamm - 21 februari 2013 08:09

Min äldsta dotter är så duktig och ansvarstagande och jag är verkligen stolt över henne. Hon sken på kulturama och dom vore galna om dom inte tog in henne. Hon går till skolan själv varje dag och har gjort det sen hon var sju år. I går när jag var i lokalen ringde hon mig och ville komma hem och eftersom jag inte var hemma tog hon bussen till lokalen och innan hon kom ner i lokalen tog hon soporna och slängde dom......vem har skapat henne... Vem har uppfostrat henne!!! (Jaaaaaag:)
Åh va svårt det är att inte dela antusiasmen med Tindra angående hennes födelsedags present, vår resa till grankan.....får bita mig i kinden ofta för att inte försäga mig....längtar!


ANNONS
Av from-som-ett-lamm - 20 februari 2013 21:31

Alla gnäller nån gång, om att man är för tjock, tränar för lite, äter fel osv. Sånt faller ju liksom under kategorin, skyllamigsjälv gnället.
Sen finns det en annan typ av gnäll som iaf jag har jävligt svårt för, nämligen samhälls gnället, dvs när man skyller allt på samhället, politik eller dylikt. För mig är det som att svära sig fri från ansvaret själv, för en del verkar det vara enklare att skylla på vilka politiker som sitter vid makten osv. För mig är det ren och skär jävla lathet och en jävla brist på fantasi.
Jag ska ge er exempel, en person på Facebook slängde ut en fråga i sin status angående bostadsfrågan för kommande generation och många klagade då på hur bostadsmarknaden ser ut, att alla inte har råd att spara och att alla minsann inte kan plugga och mao inte bli höginkomstagare och följaktligen inte kommer kunna ta ett lån och att det snart inte finns några hyreslägenheter kvar....osv osv.
Jag ska berätta en hemlis för er. Jag är uppvuxen i en "fattig" förort med en ensamstående mamma som stundtals arbetade och stundtals inte. Jag har alltid haft dåligt med pengar både som barn, ung och delvis som vuxen. Jag har inte en Högskole utbildning och aldrig haft ett högavlönat arbete. När jag fick mina barn bestämde jag mig för att antingen utbilda mig eller på något annat sätt skapa bättre förutsättningar för mig själv och mina barn i framtiden. Slutade iaf med att jag blev egen och nu tjänar jag drägligt, vilket gör att jag kan sätta undan, eller rättare sagt jag prioriterar att sätta undan pengar till mina barn varje månad, jag arbetar mycket och för det mesta tom när jag inte borde arbeta och ibland gillar jag inte alls mitt jobb och igentligen skulle jag nog vilja arbeta med något annat, fast för det mesta är jag nöjd och jag strävar efter att hitta gläde i mitt arbete för jag ska ju ändå ha det tills jag blir pensionär.
Jag menar inte att alla borde bli, göra eller vara som mig och kanske har jag haft tur....?
Men gnälla och skylla på samhället att man inte kan lägga undan ens 100 kr i månaden tills sitt barn varje månad, det är jävlar i mig skit snack.......det räcker ju liksom med att tex sluta röka, sluta med rödtjutet varje helg eller sluta unna sig godis varje helg och vips har man den där hundringen......
Gör man inte sitt absolut bästa själv för att ens barn ska få det bästa då kan man inte skylla på samhället och borde fan hålla sin käft och ta sig en ordentlig titt på sig själv!
Tack för ordet!

Av from-som-ett-lamm - 20 februari 2013 18:59

Trött som tusan och nackspärren vill inte ge med sig.....blä!
Ja, jag tycker skit synd om mig själv och Ja, jag e skit tråkig och negativ och det tänker jag fortsätta vara tills jag känner mig bättre......sug på den ni!!

Av from-som-ett-lamm - 20 februari 2013 11:51

Så klart ska det vara en glad gubbe istället för en ledsen i mitt förra inlägg....skriver som en kratta!

Av from-som-ett-lamm - 19 februari 2013 14:58

Sitter här på kulturama och väntar på min stora duktiga tjej. Hon är inne på dansprovet nu....mamman inte så nervös, dansen är hennes styrka.
Sen är det saga för sången...mamman lite mer nervös och skulle helst av allt vilja vara med där inne.....men det kommer gå bra :)
Kan tillägga att barnet inte är nervöst alls utan super cool :(

Peppar med choklad och vatten innan :)

Av from-som-ett-lamm - 19 februari 2013 07:43

Ajsomfan! Har nackspärren från helvetet. Skyller allt på den stenhårda sängen på Grand :(
Skit irriterande eftersom jag inte kan träna....morr!
Nog om det.....

I dag ska min stora tjej ha intagnings prov på kulturama....spännande värre!!! Jag tror det kommer gå bra, hon sjunger helt ok och dansen vet jag att hon sätter :)

Är så trött på vintern, snön och allt det gråa och slasket, men jag försöker se framåt och allt skoj vi ska göra:)
April- Rom
Maj- dagskurs på kulturama börjar
Juni- sommarn är här
Juli-Augusti- torrevieja en månad
Vem kan vara tjurig med ett sånt här upplägg :))))

Av from-som-ett-lamm - 17 februari 2013 20:56

Jaha, trodde jag verkligen jag skulle slippa eller komma undan när 3 av dagbarnen och saga har snorat, snörvlat och hostat på mig i omgångar under hela veckan....nej, jag skulle inte tro det va!!!!
Vaknade i morse och var genomförkyld, och det har inte riktigt blivit bättre under dagen....blä!
Håll tummarna för att jag slipper bli sämre och tillfrisknar snarast, för jag har varken tid eller lust att vara sjuk :(

Förresten så tittade vi på filmen från bröllopet och det känns som igår :)

Presentation

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ From-som-ett-lamm med Blogkeen
Följ From-som-ett-lamm med Bloglovin'

Årets toppen

4/10 kanelbullens dag, perfekt tillfälle att äta en massa kanelbullar utan att skämmas ett endaste dugg :)

 

13/10 jag har tjejmiddag med en massa härliga tjejer :)

 

21/10 Tjejerna har handbolls cup :)

 

27/11 Invigningsshow på Friends Arena

 

10/11 Tindras dans avslutning

 

18/11 Handbolls cup.

 

24/11 Mickes 40års fest

 

8/12 Cocktail party

 

15/12 Handbolls cup.

 

24/12 julafton med hela familjen samlad LYCKA!

 

 

 

 

Veckans hiss

Nattvandrarna

Veckans diss

Stress

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se