Alla inlägg under februari 2013

Av from-som-ett-lamm - 8 februari 2013 12:14

Stress får mig alltid irriterad och rätt så tjurig, men jag försöker undvika att stressa och när jag måste stressa försöker jag att inte irritera mig.
I dag är en sådan stressig dag och jag försöker verkligen låta bli att irritera mig, hjälper att skriva av sig här...så...
Jobbar ju idag och har bara två dagisar så jag erbjöd mig att ta noel som är hemma och sjuk så Micke bara behövde vabba halvdag, han skulle på nåt viktigt möte, iaf så trodde jag mötet skulle vara en timme ( hans möten brukar vara det) kanske var det dumt av mig att anta nåt men nu gjorde jag det. Och tydligen så skulle mötet hålla på längre vilket resulterar i att jag måste skicka iväg tindra att hämta saga sen när arbetsdagen är slut får jag ta alla tre barnen och åka in och köpa kalas presenter och ha med mig dom sittandes och vänta medan tindra är på dans.....stressigt, ja lite.....irriterande, ja liiiiite!!!
Men nu när jag gnällt av mig kan man ju hoppas att det går över för det e ju inget vidare att vara sur och kinkig på en fredag!!!!

Morr

Av from-som-ett-lamm - 6 februari 2013 22:06

Glömde ju berätta att jag varit på en sån laser-fettreducerings behandling som jag köpte på groupon i ett svagt dåligtsjälvförtroende moment. Iaf så var jag på den första behandlingen i går och innan googlar jag och folk har verkligen delade åsikter och erfarenheter om huruvida det verkligen funkar eller inte. Jag upplevde det som ett mindre skämt och kände mig skit dum som hade köpt erbjudandet, men sen efter några timmar hade jag en sån kroppslig reaktion att jag började fundera, ungefär som efter en riktigt bra massage behandling och sen kissade jag som en besatt och faktiskt så hade jag minskat med hela två centimeter på det ställe jag fick behandlat....?
Jag har iaf bestämt mig för att ge det en chans och gå färdigt de tre behandlingarna jag har kvar. Jag kommer mäta mig både före och efter varje behandling och hålla koll på om det verkligen händer nåt eller inte......och lite kul vore det ju om det funkade :)
Så om ni ser en trådsmal 43 åring lagom till sommaren så e det jag ;) hahahaha!!!

Av from-som-ett-lamm - 6 februari 2013 21:48

Det har verkligen varit en fullspäckad vecka, både i jobbet och hemma med familjen. I tisdags tog Micke saga till fotbollen och jag var hemma och fixade lite. I kväll hade tjejerna handbollsträning som jag åkte på.
I morgon har vi städdag och sen ska vi slappa allihopa i soffan.....mysigt!!!
På fredag har tindra dans.....swich swich swich......
I helgen har noel både fotboll och dans, och det är kalas, pjamasparty och skridskodisco.....herregud va det så här när "vi" var små?
Nästa teman blir det bara en aktivitet per barn......det här blir för mycket, dom pallar inte och inte vi heller.....!!

Förresten så har tindras antagningsbrev från kulturama kommit och nu är det bara 2 veckor kvar till intag, hon blev alldeles prillig här hemma.....och hennes mamma också ;).....SPÄNNANDE!!!

Av from-som-ett-lamm - 4 februari 2013 07:36

Barnvecka och pusslandet börjar. Kommer ha lite problem med att lämna minstingen på skolan denna vecka......!!!!!
Fotboll på tisdag och handboll på onsdag, dans på fredag.
På lördag ska vi gå på skridskodisco med Sanna och hennes dotter. Det är en skridskorbana som ligger med gångavstånd från oss, dom har musik på och försäljning av korv, hamburgare osv, ska bli kul trots att jag absolut inte kan åka skridskor.
Sen blir det mellokväll med snacks och poängsättning :)))
Kommer bli en härlig helg :)

Av from-som-ett-lamm - 3 februari 2013 20:31

Nyfrissad och inte helt nöjd,, blev lite för mycket kontraster, men skit samma det är ju bara hår ;)

Av from-som-ett-lamm - 3 februari 2013 20:29

Som tex när man pratar med några och man kanske säger nåt lite tokigt och de andra himlar med ögonen mot varandra när man står precis bredvid, eller vuxna människor som gör miner om en och inte tror man ser.......va fan är felet liksom, så gör tonåringar.

När vuxna människor tror sig veta hur fan allt går till i ens relation fast dom igentligen inte har en jävla aning, har hänt mig ett antal gånger sen jag blev ihop med M......undrar verkligen varför, han måste upplevas som en liten ängel och jag mer som satans senaste avkomma, kan ju iofs vara för att han aldrig tappar facet och säger nåt rakt ut medan jag är sjukt direkt.....måste öva på att inte vara det....eller nej så fan heller, är det nån som har nåt att anmärka på så bring it on!!!!!

När folk säger riktigt dumma saker utan att tänka först och sen säger det igen..........ehhhh...dhöööööööö

Av from-som-ett-lamm - 3 februari 2013 11:51

Jaha inte är man sitt piggaste idag.... Fattar inte vad det är för fel på mig, är fysiskt slut och har varit i flera dagar, har liksom ingen lust och ork till nåt......hoppas verkligen det vänder tills i morgon för då SKA jag träna
Hej då!

Av from-som-ett-lamm - 3 februari 2013 01:50

Jag är en nog en tråkig jävel att ha på fest, iaf var jag det i kväll :(
Jag hade verkligen sett fram emot den här kvällen men antingen håller jag på att bli sjuk eller så har jag blivit en tråkmåns. Under dagen idag har jag känt mig sjukt trött och fysiskt utmattad och på kvällen blev det tyvärr ingen skillnad :(
Jätte god mat, dryck och as trevliga och roliga människor och jag orkade knappt vara social.
Min underbara man märkte att jag inte mådde så bra och sa flera gånger; vi kan gå om du vill. Men det kändes verkligen inte ok, våra fina vänner hade ordnat så fint och man fyller ju liksom bara 40 år en gång.
Men till slut gick vi i alla fall och det var M som ville bryta upp, fast jag anar att det inte var hela sanningen, det var nog mer av hänsyn till mig.
Fint av honom och jag skulle gjort detsamma........älskar dig Micke, du är bättre än choklad ;)))

Presentation

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Årets toppen

4/10 kanelbullens dag, perfekt tillfälle att äta en massa kanelbullar utan att skämmas ett endaste dugg :)

 

13/10 jag har tjejmiddag med en massa härliga tjejer :)

 

21/10 Tjejerna har handbolls cup :)

 

27/11 Invigningsshow på Friends Arena

 

10/11 Tindras dans avslutning

 

18/11 Handbolls cup.

 

24/11 Mickes 40års fest

 

8/12 Cocktail party

 

15/12 Handbolls cup.

 

24/12 julafton med hela familjen samlad LYCKA!

 

 

 

 

Veckans hiss

Nattvandrarna

Veckans diss

Stress

Ovido - Quiz & Flashcards