Alla inlägg under september 2013

Av from-som-ett-lamm - 8 september 2013 20:11

Vilken dag det blev idag :)
Upp i ottan, åt frukost och fixade iordning oss.
Sen var det dags för att bära ut och lägga upp alla loppisprylar och vi spreds ut oss, hade helt klart mest av alla...!!!
Många på vår gård hade valt att ha bord och sälja, en korvgubbe kom och slog upp ett stånd, en granne sålde våfflor med sylt och grädde och vi hade hyrt in en gitarrist som bjöd på underhållning, solen sken , folk var glada. Stämningen var helt klart på topp och gårdsloppisen blev en folkfest och en mkt trevlig dag :)))
Nästa år är vi helt klart med igen, vem vill missa liksom :)

Av from-som-ett-lamm - 7 september 2013 23:11

Fredagen flöt på, lilla mamma kom på besök, vi vinade och åt alldeles för många osthjärtan, men skit samma, jag har varit sjukt duktig med mat och annat hela veckan så det var jag fan värd :)
I dag har jag suttit i solen med andra fotbollsmammor och hejat fram våra barn till vinst (nästan iaf)
S fick spela med sin brors lag och var lyckan självt :) och (märkligt nog) är hon kalasduktig när hon spelar med killar...mhmm!!?
Iaf....väl hemma gick vi lös i förrådet och lyckades rota fram en hel del junk att (förhoppningsvis) sälja i morgon på gårdsloppisen, sen städades allt hundhår bort, kvällen spenderades med min underbara familj i soffan.....kan man ha det bättre!!? :)


Btw

Av from-som-ett-lamm - 5 september 2013 22:54

Det är bara 13 dagar kvar nu till mor/dotter semestern :)

Av from-som-ett-lamm - 5 september 2013 22:46

Det känns som att ALLA runt omkring mig går på personalfest och jobbevents och här sitter jag utan en enda fest eller annat skoj att gå på.....blääää!!!
Jag får väll samla ihop ett gäng tjejer eller nåt...!!!

Nästan alla här hemma är förkylda och har halsont så idag har jag och lillfisan tagit en vilodag hemma, skönt och välbehövligt.
Det värsta är att träningen blir lidande. Den här veckan ska jag dessutom dansa på söndag också, vi var bara tre i tisdagsgruppen så vi blev flyttade till söndagar och en mer avancerad grupp, lite läskigt men en bra utmaning och KUL :)))

I morgon kommer min lilla mamma på en blixt visit, hon åker hem redan på lördag. Men det är ok, vi har massor med inplanterat i helgen så det passar perfekt.
På lördag är det fotbollsfest för N och T har sin andra stageklass och ska dansa balett :). Jag och S ska titta på fotbollen. Äta en glass och ta en eller flera lotter :).
Söndagen är det dags för vårt områdes stora gårdsloppis, så upp tidigt och ställa iordning och hoppas vi får ngt sålt.
En full späckad och rolig helg.
Vad händer hos er?


Av from-som-ett-lamm - 2 september 2013 08:40

Jag har gått upp i vikt, alldeles för mycket, inte för att jag bryr mig hur jag ser ut....faktiskt, men det är ju ohälsosamt, obekvämt och jag vill slippa köpa en ny garderob så nu drar jag åt svångremmen och äter lite nyttigare och lite mindre av sockret så ska nog cykelringen försvinna ;)
Har haft en kanon helg. I lördags åkte jag in med finaste T på hennes första stageklass, dom fick öva catwalk för självaste Marika :) min lilltjej fick massor med beröm och var överlycklig när klassen var över, och på söndag ska hon på casting, något jag inte rekommenderar men hon vill testa och då får hon det, hon är så klok så är det inte roligt kommer hon aldrig mer göra om det :)
Efter det Renoverade vi lite här hemma, käkade thaimat och kollade film.
På söndagen var det dags för våra små troll att prova balett på dansens hus, delade meningar om det var roligt eller bara jobbigt men nu har dom ändå provat på. Eftermiddagen städade vi som besatta och kraschade sen i soffan.
Nu är helgen över och förutom jobb är det aktiviter nästan varje kväll och det känns helt ok faktiskt :)

Presentation

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Årets toppen

4/10 kanelbullens dag, perfekt tillfälle att äta en massa kanelbullar utan att skämmas ett endaste dugg :)

 

13/10 jag har tjejmiddag med en massa härliga tjejer :)

 

21/10 Tjejerna har handbolls cup :)

 

27/11 Invigningsshow på Friends Arena

 

10/11 Tindras dans avslutning

 

18/11 Handbolls cup.

 

24/11 Mickes 40års fest

 

8/12 Cocktail party

 

15/12 Handbolls cup.

 

24/12 julafton med hela familjen samlad LYCKA!

 

 

 

 

Veckans hiss

Nattvandrarna

Veckans diss

Stress

Ovido - Quiz & Flashcards