Alla inlägg under februari 2014

Av from-som-ett-lamm - 3 februari 2014 23:09

Skillnaden mellan vänskap när man var yngre och nu är STOR.
När man var yngre hade man massor av vänner och man lättade sitt hjärta till många av dom. Jag var dessutom rätt så generös med mig och mitt hjärta. Sprang på en hel del blåsningar men också en hel del fin vänskap.
Nu när vänantalet är betydligt mkt mindre och dom man lär känna är mycket mer försiktiga med att släppa in i sina liv, så saknar jag den lätta, smått naiva och nära vänskapen jag hade som ung.
Kanske är jag mer försiktig, eller jag är mer försiktig, mer misstänksam, kanske tom rädd för att bli blåst eller sårad. Och många ggr i mitt vuxna liv har jag valt bort de nära, eller blivit bortvald själv. Inget jag önskar ogjort, så är livet.
Visst jag ska inte gnälla, jag har nära vänner, men mellan, jobb, familj och allt annat så känns det inte samma som när man var ung....och det kanske låter löjligt....men ibland saknar jag någon jag vet jag kan ringa mitt i natten, någon att gråta framför, någon att kunna göra bort mig inför och ändå veta att den står kvar, någon som känner mig utifrån och in och gillar mig ändå, någon som har tiden att lägga på mig när jag behöver den, någon som kan se igenom mig och förstå.

(nu får du skynda dig hem R;)

Av from-som-ett-lamm - 3 februari 2014 10:46

Fräsch som fan i dag


Fy fan vad jag känner mig ynklig :(
I går skulle jag hängt med och tittat när N spelade fotboll men jag var alldeles för matt. Tur i oturen kom en gammal "dagis" familj ( som numera räknas till mina vänner:) på besök och hade till min stora glädje med sig semlor......vi mumsade semlor, snicksnackade och tittade på en film ihop....mysigt och avslappnat.....precis som det ska vara med människor man känt länge <3

I dag jobbar jag, fast hemifrån. En dag som denna önskar jag att jag hade ett sånt jobb som gör att jag kunde sjukskriva mig....fast det funkar, får det ju lov att göra.
Fick en läkartid i dag så nu ska här kollas upp om det är nåt knas eller bara en basilusk som inte vill ge sig.

Av from-som-ett-lamm - 2 februari 2014 10:24

Tog nog ett av mina mindre smarta beslut i går när jag åkte och red. I dag är jag sämre, huvudvärk och kroppont, det sistnämnda kan iofs vara träningsvärk. Hur som känner jag mig sämre nu...fan, det här har blivit en sjukdoms och gnällblogg....trist!!!
Men det är väll som livet, upp och ner, ner och upp ;)

Kul att min vikarie är i Thailand.......
Bitter...nä, inte alls!!

Av from-som-ett-lamm - 1 februari 2014 18:45

Ny asbra serie, jag är helt hooked :)





I kväll är det mello dags, har längtat som en galning och nu sitter jag här alldeles ensam.....kan ju vara kul det me...eller nåt!!!
M hinner förhoppningsvis hem precis tills det börjar och då öppnar vi nog lite skumpa trots bacillerna som bor i mig!
Nästa helg har vi barnen så då blir det mello med dom...Nice :)
Helgen efter det har vi bjudit över ett gäng, tyvärr kunde min absoluta favvoperson inte komma men det kommer bli kul ändå, såklart :)


Skål, skål!!

Av from-som-ett-lamm - 1 februari 2014 16:22

Kanske är det jag men ända sedan jag blev "sjuk" dvs snorig och ont i halsen är det som att människor skyr mig.....är folk verkligen så rädda för baciller, man kan ju undra om dom åker tunnelbana, eller är pensionärer ;))))
Hur som helst, det blev inget melloparty för mig :(
Men jag och M har bestämt oss för att köpa ost och kex och mysa ner oss i soffan, bakade dessutom en "leila" äppelkaka som ska avnjutas under kvällen.....kalorier, ja visst, men det hade det utan tvekan blivit med en massa vin och snacks också.....jämnar ut sig liksom.

Ridningen gick så där i dag, får samma häst tre ggr i rad vilket är super lär man sig massor på :)
Hade helt klart mer kontroll på "tempot" och jämnheten i dag än förra gången....framsteg....Nice!
Däremot kände jag absolut av att jag inte är 100 procent, men nästa gång är sista gången med "domino" och då måste det funka :)
Nu återstår att se om jag kan gå på dansen i morgon.....hoppas hoppas!!!!!



Presentation

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Årets toppen

4/10 kanelbullens dag, perfekt tillfälle att äta en massa kanelbullar utan att skämmas ett endaste dugg :)

 

13/10 jag har tjejmiddag med en massa härliga tjejer :)

 

21/10 Tjejerna har handbolls cup :)

 

27/11 Invigningsshow på Friends Arena

 

10/11 Tindras dans avslutning

 

18/11 Handbolls cup.

 

24/11 Mickes 40års fest

 

8/12 Cocktail party

 

15/12 Handbolls cup.

 

24/12 julafton med hela familjen samlad LYCKA!

 

 

 

 

Veckans hiss

Nattvandrarna

Veckans diss

Stress

Ovido - Quiz & Flashcards