Direktlänk till inlägg 19 november 2014

I rest my case

Av from-som-ett-lamm - 19 november 2014 07:51

Jag lånar ut min lokal till mina kollegor hur som och när som, har aldrig velat ha nåt betalt för det, känns småaktigt.
Väldigt ofta har det inte varit städat när jag kommit dagen efter, bara lite avsopat, thats it!
Har aldrig sagt nåt om saken.
När jag kom till lokalen sist var det rätt så grusigt, jag hade storstädat lokalen och sen hade mina kollegor varit där.
Jag skickade ett sms där jag skrev att jag tyckte det var grusigt och att dom gärna får lämna det som det ser ut när dom kommer.
Ett rimligt krav efter alla ggr dom lämnat utan att städa efter sig, kan man ju tycka.
I går sågs vi och den ena kollegan reser sig och går ut från sandlådan med bestämda steg och möter upp mig (kunde hon inte väntat tills jag kom in?) skäller ut mig för enligt henne var det fan inte grusigt....!!!?
Jag kände att det blev lite konstigt att hålla på att tjafsa framför barnen så jag sa bara, där ser man, sen lät jag det vara.
Jag skrev följande statusrad på Facebook
Efter en kaos morgon som toppades med en utskällning från en kollega (?) så behöver man bara en sån här kommentar från ett av dagbarnen för att må bra igen..
Barn: vilken bra dag vi haft idag.
Jag: vad snällt att du säger det, det tycker jag med.
Barn: fast det har vi varje dag med dig.

Kommentaren handlade mer om vad barnet hade sagt än att jag blivit utskälld.
I går kväll får jag ett ännu argare sms om att jag ska ge fan i att skriva ut att jag blivit utskälld för det blev jag inte....och det var inte skitigt......!!!??

Då brast det för mig.
För mig blir det rätt så småaktigt att gång på gång låna min lokal, använda halva frysen för eget bruk och dessutom fått lådvis med leksaker till sin verksamhet och sen reagera så här när jag påpekar att jag vill att man städar efter sig.
Jag skickade ett sms med information om vad jag betalar för lokalen, och att faktiskt ingen av dom, någonsin använt dammsugaren som står där.....efter 3 år, och att jag har rätt till min åsikt om grusigt precis som dom har rätt till sin.
Att jag tyckte hon tog i från tårna och kände mig påhoppad och utskälld.
Att jag var säker på att dom ventilerat det här hela dagen så om jag skriver om min upplevelse på Facebook så kan vi ju kalla det jämt.
Jag fick tillbaka att hon hade haft annat att göra än att snacka skit om mig....


I rest my case

 
 
Ingen bild

J

20 november 2014 16:34

Herregud så barnsligt! Tycker du är hur underbar som helst som ens lånar ut din lokal och aldrig ber om en endaste liten peng till hyran eller förväntar dig att de ska hjälpa till med städning. Det är DIN lokal och om du anser att det är grusigt så är det väl för fan bara be om ursäkt och säga att det absolut inte var meningen att lämna det så och att det inte ska hända igen… Snacka om att tända på alla cylindrar istället för att bara be om ursäkt… Du är bäst vännen, ta inte åt dig av tjuriga människor som tycker om att leta efter orsaker att skapa bråk och osämja! Kramar

from-som-ett-lamm

20 november 2014 22:42

Precis så tänkte jag.... Men alla kan ju inte vara så smart som oss ;) saknar dig puss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av from-som-ett-lamm - 4 oktober 2023 22:13

Brevet till dig Du har blockat mig vilket jag tycker är både fånigt och tråkigt. Och ärligt talat, varför? Jag är inget hot mot Varken dig eller henne? Hur som, jag ville skriva till dig om oss.  När jag fick cancer för snart 2 år sedan rensa...

Av from-som-ett-lamm - 26 januari 2023 21:53

En operation, flera komplikationer,viktuppgång, ett knöligt bröst och ett lymfödem senare, är jag tillbaks. Eller tillbaks och tillbaks. Det går långsamt framåt, alldeles för långsamt för att passa mig. Jag tränar så gott det går och har nu börjat ...

Av from-som-ett-lamm - 21 juli 2022 12:33

14 juli och jag åker till sös för att få ett besked. Spänd som en fiolsträng blir jag och min fina vännina satta i varsin stol i läkarens rum. Läkaren öppnar med; jag har tråkiga nyheter... Jag kan knappt andas och det känns som rummet snurrar,...

Av from-som-ett-lamm - 9 juli 2022 14:58

Efter en helt fantastisk vecka i Italien damp det ner ett brev från bröstcentrum i Stockholm.Två veckor innan Italienresan är jag på den årliga mammografin och nu vill man att jag kommer på ett återbesök. Måndag den 4 juli är jag på återbesök för en ...

Av from-som-ett-lamm - 5 oktober 2020 22:28

Inte skrivit på en evighet men allt rullar på i en väldans fart. Jobb, tonårs barn, träning och ev ett lägenhetsbyte på gång. Eller rättare sagt två ev byten, en 2a i samma område jag bor i nu eller en 3a i ett område en bit härifrån, står i valet ...

Presentation

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Årets toppen

4/10 kanelbullens dag, perfekt tillfälle att äta en massa kanelbullar utan att skämmas ett endaste dugg :)

 

13/10 jag har tjejmiddag med en massa härliga tjejer :)

 

21/10 Tjejerna har handbolls cup :)

 

27/11 Invigningsshow på Friends Arena

 

10/11 Tindras dans avslutning

 

18/11 Handbolls cup.

 

24/11 Mickes 40års fest

 

8/12 Cocktail party

 

15/12 Handbolls cup.

 

24/12 julafton med hela familjen samlad LYCKA!

 

 

 

 

Veckans hiss

Nattvandrarna

Veckans diss

Stress

Ovido - Quiz & Flashcards