Alla inlägg under november 2019

Av from-som-ett-lamm - 15 november 2019 22:42

Har haft en bra träningsvecka, fått till ett benpass, ett överkroppspass och ett crossfitpass och i morgon blir det ett till med en gammal medlem från boxen :)

Veckan på jobbet har varit tung och jag har knappt fått något gjort förutom att undervisa, så ryggan var packad med saker att rätta i helgen, Men när jag rättat allt jag har med mig är jag färdig för den här terminen och kan börja sätta betyg, känns super skönt :)

Slutade tidigt idag, handlade, fixade mat och kraschade sen framför tvn, ville gå och sova redan kl 19 men bet ihop och nu ser jag i kors......
Så godnatt

Av from-som-ett-lamm - 12 november 2019 22:56

Happy times, Happy days :)
Jobbat ??
Tränat ??
Handlat ??
Städat ??
Redigera film om/till mina nior ??
Busy day, busy life, and i like it :)

Av from-som-ett-lamm - 11 november 2019 22:52

Vaknade pigg i morse (?) vad är det som händer.
Alltså jag gnäller inte, bara förvånad över hur fort det vänder, hänger knappt med själv.
Min längsta dag på jobbet men eftersom jag hade energi för två drog jag till gymmet, 1 1/2 timme senare kändes det som det fick räcka ;)
Överkropp och mage, fick till ett bra pass med strikta rörelser istf för kippade, känner redan nu träningsvärken börjar komma, skönt!

Har mkt skoj att se fram emot i november och december:
ST två gånger med mina fantastiska vänninor, 29/11 och den 13/12.
Julafton med mina barn <3
Middag nu på lördag
Fest med jobbet
Mm mm mm mm, det kommer bli två bra månader :)


Av from-som-ett-lamm - 10 november 2019 23:05

Har sagt upp kortet på sats och tydligen så innebar det att min sista månad på sats är i december, vilket innebär att min första månad tillbaks i boxen blir i januari :) ingen är gladare än jag, in i gemenskapen igen och på köpet blir mer inspirerad och peppad till träning.

Skulle gott på fest både fredag och lördag men hoppar fredagen då det var utgång som gällde, det har den här fattiglappen inte råd med, dessutom har jag faktiskt ingen lust.
Däremot blir det middag hos en god vän på lördag med en massa härliga människor, det har jag däremot lust med :)

Det har hänt ngt med min mentala hälsa den här veckan,Förra veckan kände jag mig i princip desperat el ja, jag var nog desperat, låg, ensam och ynklig. Den här veckan har jag kännt mig glad, positiv och inte alls ensam, mer stark och säker liksom, skönt att det börjar vända, den här hösten har inte varit skojig alls.

Paddan visar 3 procent och klockan 23:02.....godnatt!

Av from-som-ett-lamm - 10 november 2019 18:35

Var så peppad på att träna så jag vaknade innan klockan ringde i morse :)
Åh vad jag har saknat alla människor och crossfiten. Tar nog upp det igen när kortet på sats går ut, vilket trist nog inte är förens i sommar.
Men jag får försöka bli lite mer disciplinerad och göra en egen progg som funkar tills sommaren är här, försöka bli starkare och mer fit, som det är just nu väger jag alldeles för mycket, äter alldeles för dåligt och tränar för sällan.
Men nu när jag har något att sträva mot när det gäller träningen så nu är det bara att köra, inga ursäkter liksom :)))))

Av from-som-ett-lamm - 10 november 2019 00:10

Sovmorgon startade min dag :)
Frukost framför nyhetsmorgon med trollis och teenie <3
I morgon är det ju fars dag och tjejerna ville köpa nåt till sin pappa så efter frukost drog vi till Haninge centrum. Köpte vårrullar på vägen hem och morffade i oss dom med ris, i soffan framför en film, där vi spenderade resten av kvällen, med både film och spännande samtal, härliga lata lördag :)

I morgon lär jag jobba lite och rätta i kapp så att säga, men först ska jag gästa boxen och teama med frugan, kommer bli super kul, det var länge sen vi tränade ihop <3

Natti natt

Av from-som-ett-lamm - 8 november 2019 23:23

Min trollunge har sagt upp sig från akademilaget hon spelar i.
När det var dags för det årliga beskedet om hon fick vara kvar eller inte, fick hon beskedet att hon kunde få en chans till under en 6 månaders period, inte pga hur hon spelar utan pga hennes förmåga att planera och delta på träningar osv
Hon tog då det mogna beslutet och sa upp sig, anledningarna är många bla att hon känner alldeles för stor press på sig både inför matcher och träningar, att hennes tränare aldrig är nöjd och att nästa termin kommer han pressa dom ännu mer och då tror hon att hennes kärlek till fotbollen kommer dö, vilket hon verkligen inte vill.
Jag är imponerad av hennes mod att ta ett sånt tufft beslut och även om hon var ledsen när hon kom hem så var hon samtidigt otroligt lättad.
Vi har de senaste dagarna försökt leta efter en klubb som passar henne bättre, Mao inte ett akademilag, inte det lättaste att hitta, för samtidigt som hon vill spela med ett bra lag vill hon inte bli pressad på samma sätt som i ett akademilag, som sagt inte det lättaste att hitta.


Av from-som-ett-lamm - 8 november 2019 07:18

Jag måste gå tillbaks till boxen, eller hitta en annan träningsform.
Att vara med på pass på sats är lika kul som att titta på när färg torkar.
Instruktörerna har noll teknik (?), noll fantasi och en del pass känns som uppvärmning.
I går stannade jag kvar lite extra och körde vingar och mage, idag känner jag inte ens av att jag tränade i går.
Min kondis är skit och jag är mkt svagare än jag var innan.
För att inte tala om de dagar jag står och järvar på gymmet, oinspirerande är bara förnamnet. Jag har varken lust eller motivation och får tvinga dit mig själv fyra ggr i veckan :(

Presentation

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Årets toppen

4/10 kanelbullens dag, perfekt tillfälle att äta en massa kanelbullar utan att skämmas ett endaste dugg :)

 

13/10 jag har tjejmiddag med en massa härliga tjejer :)

 

21/10 Tjejerna har handbolls cup :)

 

27/11 Invigningsshow på Friends Arena

 

10/11 Tindras dans avslutning

 

18/11 Handbolls cup.

 

24/11 Mickes 40års fest

 

8/12 Cocktail party

 

15/12 Handbolls cup.

 

24/12 julafton med hela familjen samlad LYCKA!

 

 

 

 

Veckans hiss

Nattvandrarna

Veckans diss

Stress

Ovido - Quiz & Flashcards