Alla inlägg under mars 2012

Av from-som-ett-lamm - 25 mars 2012 12:30

I dag var jag med de minsta på deras handboll...åhh så sugen jag blev att spela lite och åhhh så upphetsad jag blev när dom spelade match....nästan pinsamt upphetsad  


Stora tjejen och M är på hennes dans, sen skulle dom hänga lite på stan....nice!!

Jag o lillstrumporna har precis käkat lunch och sitter framför Cartoon network o softar....sköna söndag :))


Over and out



Av from-som-ett-lamm - 24 mars 2012 15:28

Ju äldre jag blir ju mer osocial blir jag, eller ska jag kalla det kräsen så ni hajjar ;)

Jag är en social person men jag gillar inte att behöva hänga med folk som jag inte riktigt gillar, och ärligt jag har aldrig kunnat dölja det så bra heller, det brukar synas på mig när jag är ointresserad av en person. Jag vill ha människor omkring mig som jag tycker om, som jag känner mig avslappand med som jag kan vara ärlig och direkt med....en del människor klarar ju inte det så bra och då är det lika bra att avstå, iaf i mitt fall.

Fast det är klart vissa sociala sammanhang måste man ju liksom infinna sig på även om det tar emot och vissa av dom gångerna har jag tom haft riktigt trevligt :)

Sen har jag alltid tyckt det är lite svårt med tjejer och fram till 30 års ålder hängde jag mer med killar än med tjejer, enklast så liksom.

För att inte tala om i tonåren, herregud tjejerna var ju helt galna, dom snackade liksom skit 24/7 och jag hängde med snubbarna som snackade om "riktiga" saker, eller om ingenting alls, Visst hade jag tjejepolare men de var få och dom var nästan alltid lika mig....lika barn leka bäst ni vet ;)

Nu har jag dessvärre inga killpolare kvar....tyvärr...men en del av mina tjejpolare e precis som snubbar...hehehe, ni vet vilka ni är ;) tur att jag har er för jag skulle aldrig palla med med alla dessa bitterfittor som fortfarande beter sig som fjortisar!!


Over and out




Av from-som-ett-lamm - 24 mars 2012 14:44

Faaan har gått upp ett kilo :(

Men vad ska man räkna med när man varit sjuk inte kunnat träna och fuskat som fan en av dagarna.....skit samma....det e långt kvar till sommaren ;)


Har haft en riktigt dålig dag i dag, vaknade tidigt kunnde inte somna om, var och simmade/badade med kidsen och jag och minstingen blev osams....hon verkar förövrigt också ha en riktigt dålig dag...ingen bra kombo vill jag lova. Sen åkte vi till sickla och shoppade skor till barnen...kaos med en grinig mamma och en ännu grinigare lillstrumpa....fick åka hem till slut...blää vilken dag :(

Till råga på allt Känner jag  mig inge fin idag, känner mig plöfsig, kritvit och rynkig....uschhh!


Over and out




Av from-som-ett-lamm - 20 mars 2012 21:40

Du måste sluta nu, sluta fundera, fråga, undra varför jag känner, gör, är si eller så, för det börjar bli jobbigt på riktigt nu!

Jag orkar inte bära din börda, din osäkerhet och dina funderingar.

Allt kan inte kretsa runt mig, det är inte normalt. Det är normalt att älska men inte förlora sig själv i någon annan, så mycket att man går helt upp i den personen, det är inte sunt, inte för mig men framför allt inte för dig.

Du är en egen person som lever ihop med en annan, ni är två personer inte en och densamma.

Du skapar din egen lycka inte jag, jag skapar vår gemensamma lycka tillsamans med dig. Jag vill ha dig och leva med dig men jag lever brevid dig inte genom dig och du borde göra detsamma annars kommer det äta upp dig.

Så snälla du....sluta nu!


Over and out


Av from-som-ett-lamm - 16 mars 2012 13:09

Sprang på "kärringarna" i dag, dom hälsade som vanligt precis som att ingenting hade hänt, inte ett ord om mitt brev, nej, jag är inte förvånad mer lite skadeglad för det betyder ju att jag hade rätt :). I kväll ska M ut och svira med en polare, kul för honom lite tråkigt för mig, eller skönt att vara ensam det gillar jag men ikväll hade det varit mysigt att hänga med M. Men han går nästan aldrig ut och jag tänker försöka njuta av lugnet, ska träna till sent, sen hem och slänga mig i soffan, kolla nån film och äta nåt gott.....ska bli skönt :)

Av from-som-ett-lamm - 16 mars 2012 07:14

I går fick jag lite nog kan man ju säga.....mina såkallade arbetskamrater har ju haft något emot mig, eller hur man nu ska tolka det här: först ville dom sammarbeta och jag var övertydlig med att det var viktigt med ärlighet och tydlighet, vilket dom tyckte va självklart...mhmmm. Vi bestämmde dagar då vi skulle arbeta för varandra och kom även överens om att vi skulle vicka för varandra vid sjukdom. Vi började ses oftare, och vid några tillfällen snackade dom skit om varandra till mig och eftersom jag valt att stå utanför sånt sa jag bara; du kanske ska prata med henne om det.

Jag åkte utomlands en vecka och dom vickade för mig, sen blev det tyst, dom hörde inte av sig och ville inte ses, jag bokade in teater vid några tillfällen och fotografering för oss alla tre, jag väntade in deras barn de dagar jag skulle ha dom....men dom uteblev utan ett ljud från mina "arbetskamrater".

Jag fattar att dom inte vill fortsätta sammarbetet, men svårt att säga det liksom, vi är ju vuxna....eller!???

Sen fattar jag på riktigt inte vad jag gjort, visst vi arbetar inte på samma sätt, men det visste dom ju liksom innan!!?

Så i onsdags kom dom för då hade jag ju fixat en fotograf, dom medelade direkt när dom kom att dom inte kunde stanna för dom skulle ha brandinspektion tillsamans med ett gäng andra "dagisar"...det blir ju billigare då....men dom hade inte tänk på mig!?????  Och där stod dom i MIN lokal blev fotade av en fotograf JAG fixat, åt av kakorna JAG bjöd på......Då fick jag NOG. Jag visade tydligt min irritation och bad om att få bli fotograferad utan dom med bara mina barn och mig. Och ju mer dagen gick ju mer irriterad blev jag. Först tänkte jag att jag skulle ringa men jag vet ju att varenda gång jag ringer svarar dom inte eller så svarar dom och kan inte prata, dessutom kanske jag valde en enklare väg, men jag valde att skriva ett brev, och så här skrev jag:


Hej tjejer!

Det verkar inte som att vårt sammarbete fungerar som det ska. De tillfällen jag skulle ha arbetat för er har "vår vikarie" istället haft era barn och när ni varit sjuka har ni valt att inte kontaktat mig. Jag tolkar detta som att ni inte riktigt vill vilket jag har full förståelse för, vi arbetar ju trots allt på olika sätt. Men jag hade uppskattat om ni hade berättat det för mig, men no hard feelings. Jag är varken arg eller ledsen. Vi ses när vi ses och fram tills dess får ni ha det så bra. kram "mitt namn".


Ville inte skuldbelägga eller anklaga någon bara "avsluta" vårt skit dåliga sammarbete och bli av med dom. Vad jag ingentligen hade velat skriva var att jag tycker dom är två riktigt fega kärringar och jag skulle inte jobba med dom om dom så var dom sista människorna på jorden, att jag tycker deras verksamhet är pinsamt dålig och att jag fan e 100 gånger bättre än dom.....men, det håller jag för mig själv ;)))


Over and out 



Av from-som-ett-lamm - 14 mars 2012 12:16

Jo då jag har sociala färdigheter.....absolut! Men när det jobbet och de arbetskamrater jag haft. Då menar jag såklart i detta arbete jag har nu och har haft i ca 4 år. Jag har provat att sammarbeta med allt som allt 3 stycken och varje gång skiter det sig. Antingen tycker jag som är för lata eller kanske mer nonchalanta och oproffsiga eller så har vi inte samma driv, samma sätt att arbeta på. Jag gillar att jobba själv men ibland skulle det vara skönt att ha någon att ventilera, bolla idéer med och diskutera med. Men jag får väll skylla mig själv för att jag e som jag är :(. Over and out

Av from-som-ett-lamm - 14 mars 2012 07:15

Oooopps, i går gick jag lös som en jävla galning på mcdonalds (har inte ätit där på 3 månader), slutade inte där utan tryckte i mig en påse godis när jag kom hem....om jag går ner denna vecka ska jag äta upp min hatt ;)


I helgen är det dags. Vi har använt min svärmors källarförråd, eller rättare sagt två källarförråd, dom är dessutom knökfulla så stackars svärmor får inte plats med sina egna grejer, så vi har lovat att fixa det på lördag...pust!

M tror det kommer ta hela dagen, det tror inte jag, jag kommer öppna kartonger bara glutta snabbt i dom och sen kasta, det enda jag vill ha kvar är alla mina dagböcker, har skrivit sedan jag var 7 år.....intressant :)

Sen är det klart att det kommer vara lite roligt att se allt skit man samlat på sig under åren......det är ju som sagt galet mycket!!


Sen hoppas jag att jag kan träffa T i helgen också....hon kommer äntligen hem  


over and out 

Presentation

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Årets toppen

4/10 kanelbullens dag, perfekt tillfälle att äta en massa kanelbullar utan att skämmas ett endaste dugg :)

 

13/10 jag har tjejmiddag med en massa härliga tjejer :)

 

21/10 Tjejerna har handbolls cup :)

 

27/11 Invigningsshow på Friends Arena

 

10/11 Tindras dans avslutning

 

18/11 Handbolls cup.

 

24/11 Mickes 40års fest

 

8/12 Cocktail party

 

15/12 Handbolls cup.

 

24/12 julafton med hela familjen samlad LYCKA!

 

 

 

 

Veckans hiss

Nattvandrarna

Veckans diss

Stress

Ovido - Quiz & Flashcards