Alla inlägg under mars 2013

Av from-som-ett-lamm - 8 mars 2013 17:41

Så var det dags igen....fredag=DC.
Ett tomt kafé (med inget kaffe i??) bara jag och kallt e det också, har alltid med mig extra strumpor......burr!
Men idag var jag smart, jag tog med paddan så nu kan jag sitta här och skriva en massa skit.......
I dag är det internationella kvinnodagen och överallt skriver framför allt kvinnor att alla dagar om året är kvinnodagar och då undrar jag om dom och alla män med för den delen me vet VARFÖR vi firar och har en kvinnodag......?
För att citera wikipedia, så är det såklart för att uppmärksamma ojämställdheten och kvinnors situation över hela världen.
Att vi fick rösträtt så sent som 1921.....wtf liksom??!!
Att de brände kvinnor på bål för häxeri på 1600-talet.....ingen kommentar!
Att vi fortfarande trots att vi i mångt och mycket är ett jämlikt land inte har samma lön för samma arbete......hur fan är det ens möjligt och borde det inte vara olagligt?!
Så det är ju bra att vi påminner oss, varandra och alla män så vi inte glömmer bort att vi måste sträva efter ett mer jämlikt land, en mer jämlik värld.
Sen såklart äger vi alla andra dagar om året också.....för vi är BÄST, vi kvinnor :))))))

Puss puss till alla fantastiska, vackra, fina och underbara kvinnor, flickor, tanter och gummor därute!!!!

Av from-som-ett-lamm - 7 mars 2013 19:08

Huvudvärken från helvetet......hela dagen lång, nu har jag proppat i mitt sjutusende Alvedon och känner mig lagom dimmigmen ingen huvudvärk......borde lägga mig och vila men vi har städdag idag....så nu ska jag dammtorka och dammsuga (iaf på mitten våningen där vi är mest)
Träningen får jag tyvärr hoppa över.....blä!
Zzzzzz....hej då!

Av from-som-ett-lamm - 6 mars 2013 12:24

Bara mitten av veckan, Den här veckan går otroligt långsamt.....zzzzz!
Har inskolning med nya barn så mycket av dagen spenderas inomhus och då går ju tiden långsammare, men inskolningen går jätte bra och barnen smälter in i gruppen perfekt :)
I dag står det handbolls träning på schemat och i går var det fotboll....svisch svisch svisch!!
På fredag är det dans och fika mys för mig, den där ensamma stunden på DC är numera en chans för mig att tagga ner efter arbetsveckan och värdefull egentid :)
I helgen är inget alls inbokat (ännu) men på söndag tänkte vi överraska barnen med middag och Sean banan-uppträdande i VällingbyC :)
Hur ser er helg ut!?

Av from-som-ett-lamm - 5 mars 2013 21:36

Känner mig stressad, sån inre stress, fattar varför och även om en del av orsaken har löst sig nu så känner jag mig fortfarande stressad....blä!
Har hittills skött maten och träningen perfekt....men det e bara tisdag, jag känner mig till skillnad från förra veckan stark och beslutsam. Jag inser ju såklart att man inte kan vara perfekt...iaf inte jämt och förra veckan var en sån vecka då jag inte kunde vara perfekt, inget man måste älta dock.
Har bestämt att jag inte ska köra helt lchf utan bara lite grann. Jag äter bröd på morgonen men osötat och surdeg, ingen ost utan bara kalkon. Till lunch äter jag inga kolhydrater. Middagen får jag äta lite kolhydrater och de dagar jag styrketränar tar jag protein med lättmjölk efter träning. Har ätit så här sedan i söndags (ja, jag vet bara tre dagar) men det känns bra, magen mindre svullen och mindre ont, mindre sötsug och hittills har jag tappat 1 kilo. Iofs är vikten inte det viktigaste utan det viktigaste att jag mår bättre och får i mig bättre och nyttigare mat. Och såklart räknar jag fortfarande points....för det vet jag funkar viktmässigt iaf :)


Av from-som-ett-lamm - 4 mars 2013 22:05

Den här dagen går helt klart  till hitorien som en av de sämre dagarna i mitt liv.

Dagen började bra, hade en lugn och skön morgon med god frukost och morgon 4 an, dagen fortsatte med en jätte mysig inskolning och arbetsdag med ulla :)

Det var sen det spårade ut....

Hämtade Sagisen vid skolan som inte hade på sig några överdrags byxor så självklart frågade jag en av hennes lama fritidsledare varför hon inte hade några på sig, han svarade; det undrar jag med......wtf är det för jävla svar??!!

Suck...!!!!

Sen kastade en av hennes klasskompisar hundskit på henne......ursäkta språkvalet men..... jävla idiot ungjävel, vem gör så liksom...han kan inte må så bra den där killen.....!!

Skällde ut ungen efter noter och ringde sen föräldrarna som svarade: " säger som alla andra föräldrar-det låter inte som mitt barn".....WTF är det för fel på en del föräldrar..????

Lagade mat, åt mat och åkte sen iväg med en vännina/arbetskamrat och storhandlade och när jag kom hem så hade Saga och hennes kompis tagit min jobb telefon och sökt och surfat om svarte dam och bla sett en skit läskig film och var i princip vett skrämmda......blev INTE speciellt glad och Saga får inte använda telefonen på hela veckan....morr!!

Tränade sen av mig all ilska och nu ska jag gå och lägga mig innan nåt annat skit händer....


Gonatt!





Av from-som-ett-lamm - 2 mars 2013 21:40

Sov LÄNGE och började morgonen med en god frukost framför tvn.
Plockade, fixade och fuxade i ordning med garderober och tränings rummet.....duktiga oss. Sen satte vi oss på tuben och åkte en tur till farsta c och köpte lite vin till mello i kväll.
Väl hemma fika vi och mös lite framför tvn och sen drog vi till mitt ex och plockade upp honom och barnen för att åka skridskor på det sista skridskodiscot för i år :)
Lagom möra efter 2 timmar blev vi bjudna på god hemmagjord kaka och gick sen hem och lagade god middag, drack gott vin och glodde på mello.....
Härlig lördag :)

Presentation

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Årets toppen

4/10 kanelbullens dag, perfekt tillfälle att äta en massa kanelbullar utan att skämmas ett endaste dugg :)

 

13/10 jag har tjejmiddag med en massa härliga tjejer :)

 

21/10 Tjejerna har handbolls cup :)

 

27/11 Invigningsshow på Friends Arena

 

10/11 Tindras dans avslutning

 

18/11 Handbolls cup.

 

24/11 Mickes 40års fest

 

8/12 Cocktail party

 

15/12 Handbolls cup.

 

24/12 julafton med hela familjen samlad LYCKA!

 

 

 

 

Veckans hiss

Nattvandrarna

Veckans diss

Stress

Ovido - Quiz & Flashcards