Alla inlägg under augusti 2011

Av from-som-ett-lamm - 22 augusti 2011 22:32

T du hjälpte mig i dag, fick mig att förstå ,att tänka klarare, att hittasaningar. Men det e ju ingen nyhet. Du är min klippa och min stöttepelare  Tack för att du alltid finns där när jag behöver dig

Av from-som-ett-lamm - 22 augusti 2011 10:43

Dålig dålig helg!!

Min ångest kom tillbaka i helgen...

Jag och M gjorde en grej som påminde om dåliga grejer jag gjort förut och ångesten kom direkt, inte smygande som förut utan direkt...PANG, bara!

Och fy fan vilket mörkt hål jag for ner i direkt, kunde inte sova, äta eller fungera i ett dygn, drog i mig Atarax men det funkade inte förens i går em, somnade framför tvn i fosterställning kl åtta på kvällen och vaknade ataraxbakis vid halv åtta och fick börja morgonen med att stressa iväg till minstingens skolstart!!'

Märkte mer än någonsin förut att jag försöker avleda ångesten genom att göra meningslösa saker, saker som bara skapar tillfällig lycka, som att shoppa, men M lät mig inte komma undan, fast jag tror inte han gjorde det medvetet, han tyckte inte vi skulle ut och shoppa när jag mådde så dåligt, i går blev jag skitsne på honom för det, men i dag glad för att han satte ner foten och lät mig vara i ångesten och tänka lite, och idag känns allt mycket bättre!

Det märkliga är att varje gång ångesten och det mörka hålet kommer tillbaka blir jag nästan förvånad, förut under min dåliga period mådde jag så här jämt, nu mår jag för det mesta bra och då blir kontrasten så stor, så påtaglig, och så stark.


Men i dag är en bra dag och det tänker jag uttnyttja.......

Måla färdigt i sovrummet och städa...här ser ut som en bomb slagit ner...


Over and out



Av from-som-ett-lamm - 21 augusti 2011 02:48

Jag e fan patetisk, kan inte sova utan M.Om jag hade vetat innan att han skulle ut, ja då hade det nog varit lugnt men fan jag eorolig som fan.Vill ha hem honom nu!!!!!!'n

Av from-som-ett-lamm - 21 augusti 2011 00:44

Jag e inte Ms morsa, jag veeeeet!!!Men jag blir sjukt orolig när han ska gå ut, dvs dricka alkohol på stanmed vänner eller som i kväll med sin bror. Jag missunnar inte honom nånting men han har ett förflutet som säger att han inte borde dricka alls. Jag borde ge honom credd för hur hanhar skött det hitills, men han e vuxen och borde kunna hantera det utan aplåddder.....right!!!

Av from-som-ett-lamm - 20 augusti 2011 23:24

Precis nu så gick luften ur mig.....

Min energi har varit på topp hela dan..

Har spacklat, målat, städat, shoppat och bjudat svärmor på middag (fast det var mest M som lagade mat, jag underhöll mest ;)))

Sovrummet blir asfint, har målat vitt och M har skruvat fast panel på halva väggen, som fond typ.

Letade som galningar efter vita fotoramar att ha på väggen i sovrummet, tre stycken ska det vara, och dom ska se shabby chic ut, chilli har ett par men dom var slut....och dom får inte in nya....vi får leta vidare.....

I veckan ska hallen målas vit, hur nu det ska gå till, snett och högt....mhmmm!!

Sen nästa barnlediga helg ska det byggas om lite i vardagsrummet...sen e vi nöjda för ett tag ;)))

Nu ska jag upp och gosa lite med min käre make :)


Over and out


Av from-som-ett-lamm - 19 augusti 2011 22:25

Jag e fan grym, eller iaf så bor det en kriminalarei mig :) Det finns bara tre filmer där jag inte kunnat listaut den skyldiga eller hur det igentligen ligger till. Sjätte sinnet, the others och the unusual suspects.M är impad, i kväll visste jag redan 15 min in i filmen. Jag e fan grym!!!!!!

Av from-som-ett-lamm - 19 augusti 2011 07:25

Är inne i en "dålig" period, har ingen ork eller lust till nånting, vill inte träna, känner mig inte speciellt social, äter dåligt och är tjurig och grinig, ingenting känns roligt.

Försöker hela tiden hitta på nåt kul, planera roliga saker, men det hjälper liksom inte, känner sån tomhet....varför!!?

Ska inte jag vara lycklig nu när jag är nygift!?


Over and out

Av from-som-ett-lamm - 19 augusti 2011 06:58

Min kropp är mitt tempel....njaa...mer, Min kropp är ett ruckel!!!!!

Valkar på ryggen, vem fan har det liksom!??

Halsen ser ut som halsen på en kalkon....INTE SNYGGT alls faktiskt, föresten så börjar det se ut som hela ansiktet håller på att glida ner i halsen...

Fötterna är så torra och "dåliga" så dom funkar bättre att slipa väggar med än att gå på.

Arslet har halkat ner i knävecket och de ytliga blodkärlen ökar drastiskt på bena...kommer fan se ut som en zebra till slut!!

M tycker jag är finast på jorden och jag borde vara tacksam, men det är svårt att vara det när allt jag ser är ett ruckel.....HJÄLP, jag vill inte åldras 

Iaf inte utseendemässigt......elakt att man ska ha erfarenheten, tryggheten och självförtroendet men inte utseendet.....bläää!!



Over and out  


  



Presentation

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Årets toppen

4/10 kanelbullens dag, perfekt tillfälle att äta en massa kanelbullar utan att skämmas ett endaste dugg :)

 

13/10 jag har tjejmiddag med en massa härliga tjejer :)

 

21/10 Tjejerna har handbolls cup :)

 

27/11 Invigningsshow på Friends Arena

 

10/11 Tindras dans avslutning

 

18/11 Handbolls cup.

 

24/11 Mickes 40års fest

 

8/12 Cocktail party

 

15/12 Handbolls cup.

 

24/12 julafton med hela familjen samlad LYCKA!

 

 

 

 

Veckans hiss

Nattvandrarna

Veckans diss

Stress

Ovido - Quiz & Flashcards